Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Математика. 5 клас. Розробки уроків: До підручника Н. А. Тарасенкової + CD-диск

Математика. 5 клас. Розробки уроків: До підручника Н. А. Тарасенкової + CD-диск

Математика. 5 клас. Розробки уроків: До підручника Н. А. Тарасенкової + CD-диск

Знятий з виробництва
  • Код виробника: Т281020У
  • ISBN: 978-617-09-1888-8
  • Вага: 0.29
  • Формат, мм: 145х215
  • Кількість сторінок: 368
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: М'яка
  • Клас: 5
Анотація
Посібник містить детальні конспекти уроків з математики для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів, складені на базі чинного підручника (автори Н. А. Тарасенкова, І. М. Богатирьов, О. П. Бочко та ін.), та календарно-тематичний план.
У виданні запропоновано різноманітні форми і методи роботи з класом, реалізовано особистісно орієнтований підхід до навчання, подано вправи на формування навичок усної лічби, завдання для колективної й індивідуальної роботи тощо. Всі самостійні і контрольні роботи наведено в двох варіантах і супроводжено розв’язаннями або відповідями.
Видання має електронний безкоштовний додаток, який містить календарно-тематичний план, презентації до окремих уроків узагальнення й систематизації знань, розробки нестандартних уроків.
Призначено для вчителів математики загальноосвітніх навчальних закладів та студентів педагогічних вузів.

Ви можете замовити електронну версію у захищеному форматі PDF. Для цього натисніть на "Придбати електронну версію".
Читати повністю
Відгуки покупців
user Сергій Сергієнко
26.01.2017
По змісту нічого не скажу, замовляв на прохання близької людини, вона каже, що нормально, дуже хороший сервіс,замовив, оплатив, на третій день забрав на укрпошті, весь процес описувався на емейл, рекомендую!
user Микола
16.09.2016
Конспекти гарні, але надруковано геть не зручно - не можна нормально ксерокопіювати. А диск(((( То це просто ЖАХ. Для чого він ? Маркетинговий хід? Він просто пустий(((((Пару якихось матеріалів і все((( А календарне? Куди воно годиться?
admin Адмін
19.09.2016
Доброго дня! Розробки уроків у посібнику не призначені для копіювання, на відміну від матеріалів, наведених у додатку — на диску. Додаток містить все, що передбачено для посібників цієї серії: календарно-тематичний план, матеріали до двох нестандартних уроків та уроків узагальнення й систематизації знань: розробки уроків, роздавальні матеріали, презентації, а в цій позиції також і уроки на повторення. На диску ці самі розробки та роздавальний матеріал до них подано у форматі .doc, щоб їх можна було легко відредагувати в текстовому редакторі та роздрукувати. Формули подано у вигляді рисунків для коректного відображення незалежно від наявності шрифтів, які встановлено на комп’ютері користувача. Щодо календарного плану, то він створений автором посібника — вчителем-методистом із багаторічним стажем роботи. Якщо отриманий Вами диск не містить календарного плану, пропонуємо його окремо у вкладеному файлі.
user Ольга
12.10.2015
чому не відкривається диск?
admin Адмін
21.10.2015
Добрый день. Передали Ваш вопрос специалистам по электронным пособиям.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*