Каталог товарів
Графік роботи:
з 8-30 до 21-00 (пн-сб)
Каталог товарів
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
Організація харчування дітей у ЗДО
  • Доставка від 1 дня Новою поштою

Організація харчування дітей у ЗДО

80,00 грн.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 123-ДНВ132
  • ISBN: 9786170039248
  • Вага: 0.14
  • Формат, мм: 143х209
  • Кількість сторінок: 192
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: М'яка
  • Ілюстрації: ч/б
Анотація

Заклади освіти мають розробити, увести в дію та працювати за НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) — системою управління безпечністю харчових продуктів. На допомогу керівнику ЗДО ми створили посібник, у якому містяться усі нормативно-правові документи та зразки ведення документації щодо впровадження системи безпечного харчування.
На сторінках посібника запропоновано:
- Перелік нормативно-правових документів щодо організації харчування дітей у ЗДО.
- Орієнтовні зразки ведення документації.
- Орієнтовну картотеку страв.
- Зразки оформлення документації.
- Програми-передумови.
- Особливості складання двотижневого меню за сезонами в умовах ЗДО.

Читати повністю
Зміст книги
Читати повністю
Відгуки покупців
Елена
05.04.2021
Дуже дякую. Книгу отримала вчасно, книга містить багато матеріалу для роботи в дитячому садку. Рекомендую брати.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Оновити
Введіть код*
Анотація

Заклади освіти мають розробити, увести в дію та працювати за НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) — системою управління безпечністю харчових продуктів. На допомогу керівнику ЗДО ми створили посібник, у якому містяться усі нормативно-правові документи та зразки ведення документації щодо впровадження системи безпечного харчування.
На сторінках посібника запропоновано:
- Перелік нормативно-правових документів щодо організації харчування дітей у ЗДО.
- Орієнтовні зразки ведення документації.
- Орієнтовну картотеку страв.
- Зразки оформлення документації.
- Програми-передумови.
- Особливості складання двотижневого меню за сезонами в умовах ЗДО.

Читати повністю
Відгуки покупців
Елена
05.04.2021
Дуже дякую. Книгу отримала вчасно, книга містить багато матеріалу для роботи в дитячому садку. Рекомендую брати.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Оновити
Введіть код*
З цим товаром купують
Новинка
Новинка
Інші книги автора
Код:123-ДНК007
Адміністративно-господарська діяльність у ДНЗ
Швайка Л.А.
70,00 грн.
Купити
Код:123-ДНК008
Методична робота в ДНЗ
Швайка Л.А.
Очікується
Код:123-ДНК010
Цивільний захист у ДНЗ
Швайка Л.А.
50,00 грн.
Купити
Код:123-ДНВ055
Педагогічний моніторинг у ДНЗ
Швайка Л.А.
Очікується
Код:123-РДД001
Журнал обліку щоденного відвідування
Швайка Л.А.
80,00 грн.
Купити
Код:123-ДНВ064
Фізичне виховання. 5-й рік життя
Швайка Л.А.
75,00 грн.
Купити
Код:123-ДНВ063
Фізичне виховання. 4-й рік життя
Швайка Л.А.
75,00 грн.
Купити
Дивитися усi книги