Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Оживаючі картки. Космос і сонячна система

Оживаючі картки. Космос і сонячна система

Оживаючі картки. Космос і сонячна система

Знятий з виробництва
  • Код виробника: 15184001У
  • Вага: 0.13
  • Формат, мм: 112х106
  • Кількість сторінок: 18
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 3-9
  • Обкладинка: Коробка
Анотація
Доповнена реальність ─ дивовижна надсучасна технологія, яка за допомогою смартфона чи планшета поєднує віртуальний і реальний світи та дає можливість взаємодіяти з ними. Поринь у віртуальний світ захоплюючих пригод!
За допомогою смартфона чи планшета: подорожуй Космосом! Побудуй зореліт, розфарбуй його, збирай кристали знань! Навчайся з віртуальним вчителем, скануючи картки!
Набори містять:
- 18 карток для сканування,
- унікальний код активації програми,
- книжку-інструкцію.
Технічні вимоги до пристроїв: планшет або смартфон з камерою, мінімум 700 Мб вільної пам'яті, ОЗУ не менше 1 Гб, Android від 5.1 (Lollipop), IOS від 9.3.5. Встановити код активації можна на три присторої.
Читати повністю
Відгуки покупців
user Julia
24.08.2019
В целом идея с карточками хорошая, но графика слабовата. Возникла трудность с карточкой про погоду, она не активна. Остальные работают. Для взрослого человека конечно будет мало информации, а вот ребёнку было достаточно, кратко, тезисно. В целом впечатление положительное от этого набора. Хочется отдельно отметить то над чем обязательно стоит поработать: графика, видео идёт быстрее чем звук и информация (больше карточек и больше интересных фактов). Спасибо за быструю доставку! Искренне желаю процветания и расширения данной серии карточек!
user Людмила
26.06.2017
Карточки цікаві,але замало інформації до кожної карточки подається. І зависока ціна. Дитину більше зацікавило розмальовувати і створювати зорельоти.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*