Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Пітер Пен (російською мовою)

Пітер Пен (російською мовою)

Пітер Пен (російською мовою)

Знятий з виробництва
  • Код виробника: Р128004Р
  • ISBN: 978-617-09-1239-8
  • Вага: 0.74
  • Формат, мм: 215х290
  • Кількість сторінок: 128
  • Мова видання: Російська
  • Вік: 6-15
  • Обкладинка: Тверда
Анотація
Усі діти рано чи пізно стають дорослими. Проте, існує один-єдиний виняток — завжди двана­дцятирічний Пітер Пен, втілення найпотаємніших фантазій своїх аж ніяк не казкових однолітків. Вільний від батьківського піклування, він уміє літати, живе на казковому острові, що населений феями, русалками, індіанцями, піратами. З Пітером увесь час трапляються неймовірні пригоди. Інколи його життя піддається смертельній небезпеці. Проте Пітер гідно долає найскладніші випробування.
Та іноді він усе ж таки відвідує наш нуднуватий реальний світ — хоча б задля того, щоб нишком послухати казки, що їх дівчинка Венді розповідає своїм молодшим братам...
Романтична і трохи сумна книжка шотландського письменника Дж. М. Баррі — одна з найзнаменитіших дитячих книжок 20 століття — вийшла друком у 1904 р. і відтоді незмінно зворушує і хвилює серця юних читачів і читачок.
Особливу увагу звертаємо на роботу художника Івана Кравця. Цей художник-графік, ілюстратор, дизайнер є учасником і лауреатом ряду міжнародних виставок графіки й екслібриса, успішно співпрацює з українськими, російськими та молдовськими видавництвами. Іван Кравець ілюстрував твори Астрід Ліндґрен, Ганса Крістіана Андерсена, Чарльза Діккенса, Анатолія Григорука, Анни Владимирської та ін.
Нам пощастило залучити до участі в проекті такого талановитого художника, і ми дуже задоволені результатами нашої співпраці. Адже Пітер Пен та всі інші герої у творчій інтерпретації надають відомій усім історії особливого настрою та вирізняють наше видання з-поміж інших.
Приємно, що роботу художника високо оцінили зарубіжні фахівці. У листопаді-грудні минулого року у місті Нью-Йорк (США) проходила виставка ілюстрацій українських художників «Мандрівки по країні книг: сучасні ілюстратори дитячої літератури». Ілюстрації Івана Кравця до «Пітера Пена» були виставлені в АРТ-галереї коледжу Кінгзборо і використовувалися як рекламний фон на візитівках, каталогах та логотипі цього заходу.
«Пітер Пен» від видавництва «Ранок» — це чудове подарункове видання, що стане улюбленою книгою дитини на довгі роки.
Літературний переказ А. А. Клімова.
Читати повністю
Відгуки покупців
user Лєра
29.10.2018
Книга понравилась. Отличное издание. Качество полиграфии на высоком уровне. Удивительные иллюстрации. Ребенок в восторге. Понимаю, что сама книга предполагает аудиторию младшего школьного возраста, но мой трехлетка тоже не остался равнодушным. Спасибо Ранок за быструю доставку.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*