Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв

Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв

Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв

Знятий з виробництва
  • Код виробника: Б7504У
  • ISBN: 978-966-672-486-4
  • Вага: 0.13
  • Формат, мм: 145х200
  • Мова видання: Українська
Анотація
Пропонований посібник містить:
- методичні рекомендації до проведення навчальних занять;
- відомості про технології приготування кулінарних страв;
- види і правила механічної та теплової кулінарної обробки продуктів і напівфабрикатів;
- правила складання меню;
- основи калькуляції та обліку.
Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*