Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Правда про "Назавжди"

Правда про "Назавжди"
Правда про "Назавжди"
Правда про "Назавжди"
Правда про "Назавжди"
Правда про "Назавжди"
Правда про "Назавжди"
Акцiя | Електронна книга
  • Можлива доставка за кордон

Правда про "Назавжди"

320,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч902111У
  • ISBN: 9786170973375
  • Вага: 0.44
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 400
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: М'яка
  • Тип видання: Паперова/електронна книга
175,00 грн
140,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
  • Код виробника: Ч902184У
  • Мова видання: Українська
Анотація

Це історія про Мейсі – зразкову ученицю та слухняну доньку.  Сімнадцятирічна Мейсі усвідомлює, що нічого не буває назавжди, коли на очах помирає батько, а хлопець ставить на паузу їхні стосунки та їде за місто. Мати змінюється до невпізнаваності, намагаючись усе тримати під контролем та стерти минуле в будь-який спосіб.

Не взмозі слідувати образам «ідеальна дочка» та «ідеальна дівчина», Мейсі вирішує зробити крок із тісної бульбашки, в яку себе загнала, і влаштовується на роботу в кейтерингову компанію. Обслуговуючи вечірки та перебуваючи в колі «неідеальних» людей, дівчина знаходить не лише розраду, але й вірних, веселих друзів, підтримку та людину, яка розкаже просту істину про «назавжди».

Життя не зупиняється, коли хтось іде. І хоча Мейсі багато втратила, чи зрозуміє вона, що може придбати?

Читати повністю
Відгуки покупців
user @ivannasichkaruk
14.10.2023
Юна дівчина Мейсі втрачає батька,який був для неї цілим Всесвітом(Вона не знає як це пережити,адже кожен у її сімʼї переживає втрату по-своєму та на самоті.Мама з головою поринає в роботу і позбавляється усього,що повʼязане з татом,сестра або плаче,або тікає з дому.Мейсі має хлопця,але той у потрібний їй момент перебуває у таборі для розумників.Вона має роботу у бібліотеці,але та не рятує,а вганяє в депресію ще більше. Рішення приходить несподівано разом із автомобілем,який проїхав повз і мав напис «Кейтеринг Мріі». Вона знаходить не лише роботу,а й справжніх вірних друзів,далеко не таких «правильних»,як її зарозумілий хлопець. А ще у її житті зʼявляється людина,яка розуміє її як ніхто інший,адже він теж втратив близьку людину… Ким є Весс для Мейсі?Як ставиться мама до нових друзів?Як родина подолає кризу?… Хороша підліткова історія,яка розповідає нам про безліч труднощів,які виникають на шляху до дорослішання:становлення особистості,відносини з батьками,закоханість,психологічні травми… «Назавжди» може мати багато значень.Воно завжди міняється,і в цьому якраз криється весь сенс.Це може бути 20 хвилин,або сотня років,або лише ця мить,чи будь-яка мить,яку хочеться продовжити навічно.»
user @oksi_y_
30.09.2023
Назавжди» може мати багато значень. Воно завжди міняється, і в цьому якраз криється весь сенс. Це може бути двадцять хвилин, або сотня років, або лише ця мить, чи будь-яка мить, яку хочеться продовжити навічно. Та існує лише одна правда про «назавжди», яка має значення: воно вже триває» 📕Правда про «Назавжди» Сара Дессен Ця книга - неймовірна! Вона вчить жити тут і зараз і дає надію на щось світле, гарне. Втрата близької людини і прийняття цього болю, пошуки себе, відносини у сімʼї - це все історія про одне літо сімнадцятирічної Мейсі. Автор створила яскраві образи персонажів і кожен із них є особливим і неповторним: занадто розумний і ідеальний Джейсон, красивий і талановитий Вес, дивакуваті дівчата зі служби кейтерингу та винахідлива Делія, у якої часто все йде не по плану. Гра у «правду» - прекрасний хід автора, щоб розкрити характер, краще познайомити із головними героями. Звісно, є багато речей, через які можна розкритикувати книжку, але все ж раджу просто насолоджуватись цією історію, не вдаючись до глибоких аналізів і розборів. Книга відноситься до підліткової літератури і є гарним прикладом реалістичної прози.
user @alin._books
19.05.2023
🌺 я від цієї книги нічого не очікувала, тому емоції були прям ох! я навіть очікувала чогось гіршого ніж те, що отримала 🌺 Джейсон - чмо. все. ну серйозно я не розумію таких, фу. бісив мене майже з його опису характеру 🌺 я відразу зрозуміла з ким вона буде хіхі. його опис>> і по ньому я все поняла ахах. як герой він просто perfect, але йому в кінці треба було сказати їй куди він іде, щоб не було непорозуміння, але ж ну хто про таке каже, так? рот нам для того, щоб лише їсти 😋👍🏼 🌺 з героїв її сестра Керолайн мені подобалася) така крута й класна. вона та на кого можна рівнятися, ну вже в дорослому віці звісно) 🌺 з мінусів для мене, так як це романтичний роман там лише ОДИН рожевий стікер😭 ну шо це таке?? га? я в шоці і все, так нізя 🌺 знову ж таки ніхто не вміє говорити 😚👍🏼 ми таке любимо, це самий великий мінус в усіх книгах, фільмах, серіалах і тд. 🌺 зате всі герої були милі, вони мені імпонували я б теж хотіла собі таких друзів! її мама ну просто пед флаг на початку ну ріл. в кінці добре, що все склалось гарно.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Правда про "Назавжди"
Сара Дессен
320,00 грн
Віднині й довіку
Сара Дессен
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги