Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Серафіна і Чорна мантія

Серафіна і Чорна мантія
Серафіна і Чорна мантія
  • Можлива доставка за кордон

Серафіна і Чорна мантія

Серія:
Серафіна
Очікується
200,00 грн
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1043001У
  • ISBN: 9786170950611
  • Вага: 0.41
  • Кількість сторінок: 336
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 12-15
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Серафіна завжди слідувала напучуванням батька: була слухняною, не потрапляла на очі мешканцям маєтку Білтмор, в підвалі якого таємно мешкала, та ніколи не заходила до страшного лісу, що неподалік. Дівчинці й без того було що досліджувати у великому будинку з безліччю таємних коридорів та тунелів, встигаючи при цьому полювати на щурів. Відтак, коли маєток знову накрила глуха ніч, Серафіна виходить з укриття та на власні очі бачить страшний злочин. Химерна Чорна мантія схопила маленьку дівчинку та повністю розчинила її в собі.
Відтоді діти зникають щоночі, і Серафіна ставить нову ціль: понад усе викрити злодія та знищити цього щура назавжди!

Читати повністю
Відгуки покупців
user Юлія
12.01.2024
Доброго ранку.Отримали книгу Серафіна вона просто чудова дитина не може відірватися.Дякую Вам.
user @zhanna_booklover
23.06.2022
✅10+/10 Серафіна - незвична дівчинка. Вона з батьком живе в підвалі великого багатого будинку. І всі свої справи робить вночі, як кішка, до того ж бачить в темряві, безшумно ходить і вміє гарно ховатись. Дівчинка стає свідком злочину і сама дивом тікає від злочинця. Тепер вона просто мусить дізнатися хто ж скоїв зло. Ще одна прекрасна історія в мою скарбничку. Якщо вам як і мені сподобався світ Локвуда, ви любите містику і деяку готичність у атмосфері, то однозначно беріть цю трилогію і не пошкодуєте. Сюжет цікавий та динамічний, звичайно доросла людина швидко розуміє в чому ж головна інтрига, але це аж ніяк не псує загальну картинку. Головна героїня жива і цікава, за нею хочеться спостерігати і краще розуміти. Сама атмосфера книги дуже цільна , всі нюанси і дрібниці продумані і складаються як пазл. А ця містична складова, ну як же цікаво вийшло. Загалом книга у список улюблених.
user @rozenda_gibston
08.06.2022
“Ніколи не ходи вглиб лісу, бо там на тебе чатує як морок, так і світло, і вони згублять твою душу„ ⠀ Разом із книгою читач поринає в атмосферу багатих маєтків, в яких живуть не менш багаті господарі та знатні леді. Серафіна не відноситься ні до одних, ні до інших. Іноді навіть на людей не схожа? ⠀ Дівчинка разом з батьком живе в підвалі маєтку, про що звісно ніхто не здогадується, адже обоє звикли ховати всі сліди своєї присутності. ⠀ Але одного разу Серафіна побачила дещо страшне, а наступного дня люди маєтку стали шукати зниклу дівчинку. І як потім виявиться таке сталось не вперше? ⠀ Чому варто прочитати цю книгу? ⠀ Нестандартна головна героїня; Жодної романтичної лінії (12+ же??‍♀️); Цікаві другорядні герої і сюжет/ідея; Шикарне оформлення: глав, шрифти, обкладинка❤️ Відносини Серафіни з батьком теж такі за якими хочеться спостерігати✨? Брейден - молодий наслідник і крім того розумний чоловічий персонаж, урааа ✨ Фантастична лінія теж на висоті, хоч іноді не збігаються з атмосферою, але ізюминки точно додає? ⠀ Недоліки книги/видання: ⠀ Такі слова як "те-мряві" і це навіть далеко ще для переносу? Просто трапляються такі 1-4 слова, хтось інший може навіть не замітити? ⠀ Головний злодій дуже палиться ? Його можна прогадати ще в декількох перших кадрах історії, але цікаво як героїня все-таки догадається хто є хто. ⠀ Ще деяким може не сподобатися вставки зі щурами, але як на мене це цікаво передали. Героїня навіть деяких осіб, які їй не подобаються так і називає - щурами?, а знаючи її "роботу" в цьому маєтку навіть не дивно. ⠀ Мої враження такі, що я абсолютно точно хочу купити продовження цієї серії ? Та дізнатися більше про деяких персонажів, яких згадали ненароком. ⠀ Це той світ, атмосфера, герої за якими дійсно цікаво спостерігати. І їхні почуття й думки хоч відрізняються, але так схожі серцю читача. ⠀ Книга встигла навіть збісити? Точніше деякі особистості в ній. А також розчулити? і радіти? ⠀ Дійсно хороша історія, яка варта набрати більше читачів?
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги