Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Що б ти зробив...

Що б ти зробив...
Що б ти зробив...
Що б ти зробив...
Що б ти зробив...
Що б ти зробив...
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Можлива доставка за кордон
  • Адаптований продукт

Що б ти зробив...

200,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: КН1337001У
  • ISBN: 9786170964069
  • Вага: 0.43
  • Формат, мм: 225х225
  • Кількість сторінок: 96
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 6-10
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Багато разів на день ми стикаємось із дилемою: робити щось або ні. Ми замислюємось над тим, прибирати за своїм собакою або ні, казати правду про похід у кіно чи ні і таке інше. Як треба вчиняти, не завжди легко зрозуміти. Ця книжка допоможе тобі зробити правильний вибір. Будемо практикуватися в рішенні щоденних проблем!

Адаптований продукт, може використовуватися для дітей з особливими освітніми потребами.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @liliya_cool_books
30.01.2024
Здається, у Андрійка (6р.7міс.) знову почалася пора енциклопедій 😍📚👌Колись він вже зачитувався книгами, які малявки зазвичай ще не читають)) Щось із цифрами, деталями, цікавинками 🙃 Але потім на перше місце вийшов художній дитліт. Ну, до минулого місяця 😉 Коли йому до рук потрапила книга "Що б ти зробив" Дженніфер Мур-Маллінос @kenguru2018 @ranokcomua, він її вже не захотів випускати, і ми її вже перечитували кілька разів 🔥 Це не дивно, адже видання дуже цікаве, яскраве, і розповідає про 44 життєві ситуації коротко і зрозумілою для дитини мовою. А ілюстрації Енді Кетлінга просто неймовірно підкреслюють сенс, який авторка хотіла показати своїм читачам та читачкам 🌈 До речі, малюнків якраз більше ніж достатньо, щоб погортати книгу і зменшити дітками, вони зрозуміють, про що йтиме мова 🥰 Чи можна брати речі без дозволу? Як користуватися інтернетом? Чи варто грати у піжмурки у магазині? Що треба знати про зубний біль? Ваша дитина почує і не менш важливіше побачить відповіді на ці та ще на багато актуальних запитань саме у цій книзі 🧚‍♀️ Ви матимете змогу розглянути яскраво і просто описані і намальовані ситуації, з якими ваша дитина може зіштовхнутися щодня у будь-який момент. А якісно продумана і видана книга стане влучним помічником для розмов із вашою дитиною про найважливіше 👌 Дякуємо видавництвам за чудову й актуальну книгу!
user Олена
14.05.2023
Книжку купили для доньки 3.5 років, але вона більш адаптована для дітей молодшого шкільного віку. Донці теж подобається, але вона ще не може повністю зорінтуватися як діяти в певних ситуаціях, тут на поміч приходить батьківська фантазія. Загалом, я задоволена що придбала цю книжечку. Дуже рекомендую для діток 1-3 класів.
user Анастасія
10.05.2023
Для дитини 5 років трішки ранувато, бо торкаються тем які підходять більш для шкільнят. Але деякі теми все ж можна обговорювати з дитиною.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги