Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Угадай силует. Транспорт

Угадай силует. Транспорт
Угадай силует. Транспорт
Угадай силует. Транспорт
Угадай силует. Транспорт
Угадай силует. Транспорт
Угадай силует. Транспорт
Угадай силует. Транспорт
Угадай силует. Транспорт
Угадай силует. Транспорт
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Адаптований продукт

Угадай силует. Транспорт

100,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: КН829002УА
  • ISBN: 9789667488031
  • Вага: 0.20
  • Формат, мм: 210х150х30
  • Мова видання: Українсько-англійський
  • Вік: 2-4
  • Обкладинка: Коробка
Анотація

Набір містить 10 карток (100х180мм), що поділені на дві частини. На кожній половинці картки зображено тінь іграшки, предмету побуту, овочу, фрукта чи виду транспорту. Окремо надаються 20 карток (90х100 мм) меншого формату з кольоровим зображенням іграшок, предметів побуту, овочів, фруктів чи різних видів транспорту . Дитина повинна знайти відповідну тінь до кожного зображення і накласти картку з кольоровим забарвленням на потрібне місце на карточці з тінями. Крім того, кожна картка містить запитання стосовно зображеного предмета і його назву українською та англійською. Завдання розвивають асоціативне мислення, уяву, увагу і логіку, а також дають перші уроки англійської мови.


Адаптований продукт, може використовуватися для дітей з особливими освітніми потребами.
Читати повністю
Відгуки покупців
user ТатянаАнтипенко
18.07.2018
Тонкий картон, легко помять, но мы играем с ребёнком вместе (2года) и у нас получается аккуратно обращаться с карточками. В 2 года ребёнку интересно, некоторые картинки путает, но после объяснений все делает правильно.
admin Адмін
30.07.2018
Добрый день. Спасибо за Ваше замечание, обязательно учтем!
user Олена Демченко
23.05.2018
Дуже корисний розвивальний набір. По суті набір дуже сподобався як дитині (хлопчик 3 років), так і батькам. Картки виготовлені не з дуже цупкого картону, малі діти можуть пошкодити. Набір складається з 10 чорнобілих та 20 кольорових карток (на коробці вказано "30 карток" - туди порахували всі картки, але зображень насправді лише 20). На кольорових картках зображений такий транспорт: велосипед, самокат, мотоцикл, вантажівка, автомобіль (седан), трактор, екскаватор, підйомний кран, ракета, літак, вертоліт, човен, корабель, підводний човен, автобус, тролейбус, трамвай, поїзд, швидка допомога, пожежна машина. Розмір кольорових карток (20 шт.): 9х10 см. Розмір чорно-білих карток (10 шт.): 18х10 см. На кожній кольоровій карті зверху вказана назва транспорту українською та англійською, знизу на картах питання: "Якого кольору? Який вид транспорту?" На чорнобілих картах зверху вказано "Що це зображено?", знизу- "ліворуч" та "праворуч" (відповідно під лівою та правою картинкою). Стосовно питання про колір- кожне зображення має декілька кольорів. Наприклад, вантажівка має помаранчеву кабіну та синій кузов. А човен має два вітрила - одне біле, інше смугасте (синій, білий), а сам човен коричневий. Тобто про деякі зображення однозначно не скажеш що воно якогось одного кольору. Трамвай і поїзд схожі між собою, поїзд відрізняє лише наявність залізничної дороги. На зображенні поїзд як і трамвай має роги.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги