Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

З любов'ю Лара Джин

З любов'ю Лара Джин
З любов'ю Лара Джин
З любов'ю Лара Джин
З любов'ю Лара Джин
З любов'ю Лара Джин
З любов'ю Лара Джин
З любов'ю Лара Джин
  • Можлива доставка за кордон

З любов'ю Лара Джин

320,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1363003У
  • ISBN: 9786170971722
  • Вага: 0.40
  • Формат, мм: 130х200
  • Кількість сторінок: 384
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: М'яка
Анотація

Незабаром для Лари Джин розпочнеться доросле життя: вона закінчує школу та вступає до університету. Пітера вже прийняли на лави першокурсників до найбажанішого всіма вишу завдяки лакросу. Однак чи вдасться Ларі Джин пройти конкурс та приєднатися до хлопця, чи прийдеться шукати шляхи, щоб залишитися разом? Попереду на дівчину чекає багато життєвих поворотів, важ- ливих рішень та приємних сюрпризів.

«З любов'ю Лара Джин» - завершальна частина трилогії «Усім хлопцям». Це справжній бестселер підліткової літератури, емоційна та ніжна історія про перше кохання, дружбу та рідних людей. На перший погляд, легка та проста історія залишає глибокий слід у душі юних читачок, запам`ятовується щирими почуттями та переживаннями.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @miy_svit_iz_knyh
23.12.2022
А можна ще? Це запитання з‘явилося у мене відразу після прочитання третьої, заключної, частини про Лару Джин. І мені стало сумно, що я не можу взяти четверту частину, бо її не існує. Я настільки прив‘язалася до героїв книги, що готова читати про них ще і ще. І хоч третя книга була більш розміреною, менш динамічною, в ній майже не було того надриву, що в перших двох. Мені все одно неймовірно сподобалося. Герої настільки прив‘язують до себе, що хочеться читати про них далі, навіть, коли в них буде просто все добре. І хочеться, щоб у них було все добре, але не хочеться, щоб історія закінчувалася. Лара Джин і Пітер стали моєю улюбленою книжковою парою. Я повірила в їхнє кохання. В них є якась прихована харизма і тому мені подобається просто спостерігати за їхнім життям і стосунками. Звісно, як і в перших частинах, у цій є багато інших важливих тем, окрім кохання головних героїв, які віртуозно і дуже правильно змогла розкрити авторка. Тому, звісно, рекомендую. І дуже тішуся тому, що є екранізація. Адже можна буде, згодом, пережити все те, що проживала читаючи, ще раз. І думаю, що передивлюся фільми вже досить скоро. Бо від історії неможливо відірватися і так просто її відпустити теж важко. Дженні Хан «З любов‘ю Лара Джин» 2022 384 сторінки Оцінка: 5/5 Час читання: 3 дні ( 5 годин 13 хвилин)
user @curlyksu_
16.06.2022
Моя оцінка: 5/5⭐ P.S "Ніколи не говори «ні», якщо насправді хочеш сказати «так»." Остання частина з серії про чарівну Лару Джин, яку я полюбила всім серцем - прочитана!❤ Дякую авторці та @ranokcomua , що дали можливість поринути в цей затишний та зворушливий світ сім'ї Сонг. ? Лара Джин закінчує школу і готується до випускного балу та з нетерпінням чекає відповіді з бажаного університету. Нарешті життя стає ідеальним. Але, університет в якому Лара мріє навчатися разом з Пітером, відмовляє дівчині. І їй доведеться переглянути свої плани та прийняти кардинальні рішення, які змінять її життя... Чесно кажучи третя частина, для мене слабша за дві попередні, але затишна атмосфера та мила наївність і далі присутні. А сама історія наділена величезною турботою, щирістю та божевільною любов'ю Лари та Пітера. Та не думайте, що авторка показує нам тільки смазливу картинку, тут присутнє звичайне життя з усіма проблемами, та перешкодами. Життя - таким, яким воно є. Ця серія - подарує вам яскраві емоції, переживання, щирий сміх, та милу історію кохання. А вчинки Лари Джин - навчать приймати важливі рішення, та долати всі перешкоди по дорозі до щастя... Сумно прощатися з улюбленими персонажами. Особливо з малою Кітті, всім серцем полюбила цю веселу малишку. Але я обов'язково буду перечитувати цю нереальну історії, знову й знову...??
user @natasha.dmitrieva
08.06.2022
Лара Джин щасливиця! Має чудового хлопця та скоро поступить в університет мрії. Випускний рік несе по собі чудові поїздки з однокласниками і купу приємнощів, щоб запам‘ятати останні дні школи. У неї завжди все йде за планом. Проте не цього разу… Здається навіть найгірші учні школи поступили туди, куди хотіли. Натомість Лара Джин має швидко знайти своє місце та змінити всі плани. А ще відносини з Пітером тріщать по швах. Невже вони теж розбіжаться перед коледжем? Чи є майбутнє у шкільного кохання? Книга, яка поїхала зі мною з дому. З нею я вчилась знову читати книги, а не скролити новини увесь час. Ця трилогія просто чудова! Це та історія, яка дарує сімейний затишок. Світла історія, яку неодмінно захочеться перечитати ще.❤️ Я вже в очікуванні наступних книг від Дженні Хан, а вони будуть вже цього року у видавництві @ranokcomua (як мінімум одна).
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Усім хлопцям, яких я кохала...
Дженні Хан
320,00 грн
P. S. Я все ще кохаю тебе
Дженні Хан
320,00 грн
З любов'ю Лара Джин
Дженні Хан
320,00 грн
960,00 грн
806,50 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги