Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Моя Америка. Історія однієї мрії

Моя Америка. Історія однієї мрії
Моя Америка. Історія однієї мрії
Моя Америка. Історія однієї мрії
Моя Америка. Історія однієї мрії
Акцiя | Електронна книга
  • Можлива доставка за кордон

Моя Америка. Історія однієї мрії

Мова видання:
280,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: А1460001У
  • ISBN: 978-617-09-6762-6
  • Вага: 0.48
  • Формат, мм: 165х210
  • Кількість сторінок: 208
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 10-14
  • Обкладинка: Тверда
  • Тип видання: Паперова/електронна книга
195,00 грн
156,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
  • Код виробника: А1690001У
  • Мова видання: Українська
Анотація

Видання надруковано за кошти гранту інституційної підтримки.
Книжка розповідає про перший досвід життя в Сполучених Штатах юної українки, яка перенеслася не просто на інший континент, а в цілковито інше середовище. Це історія дорослішання і пізнання з невід'ємними елементами подорожніх нотаток, гумору, детективу і юнацької романтики.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @books_nadia_read
03.02.2024
Моя Америка історія однієї мрії - це однозначно найкраща книга яку я прочитала у цьому році. Вона розповідає про п´ятнадцятирічну Ану з Харкова , яка поїхала на цілий рік в Америку за програмою обміну. Тепер вона живе замість тісної квартири у двоповерховому будинку. Мені дужу сподобалася ця легка, дотепна розповідь про доброту і Мрію. Про юну закоханість і сум за домівкою. У книзі сумні події переплітаються з сумними і навпаки. У книзі порушено багато важливих питань і відмінність Америки і України. Раджу прочитати цю книгу всім хто любить хороші історії з хорошим кінцем.
user Ніна
29.03.2023
Книга просто чудова! Думала читатиму для дітей, але просто не можливо відірватися самій. Книга буде цікава не тільки дітям та підліткам, але й дорослим. Дійсно пояснює своєрідні особливості американської культури та світогляду, їх прояви у повсякденному житті. Однозначно така книга вдома потрібна!
user @bogachenkokatia
16.06.2022
Зворушлива історія про здійснення мрій... *** Найбільшою мрією 15 річної Ани, було поїхати до Америки. Мрії повинні здійснюватися, а особливо в День Народження. Тож задувши свічки, Ана почула від мами, що їде до Америки за програмою обміну студентів. Здійснення мрій це чудово та водночас неймовірно страшно. Покинути рідних, друзів, звичний устрій життя й поринути в зовсім іншу атмосферу не так легко, як здається на перший погляд. *** Це неймовірна історія. Зворушлива, емоційна, повчальна й часом сумна. Ми проживаємо цілий рік в країні мрій разом з головною героїнею. Я захоплююсь цією дівчиною. В такому юному віці, вона не лише змогла реально обрати мрію всього життя, а й почала робити конкретні кроки для її здійснення. Окремого захоплення заслуговує й мама дівчинки, яка пішла на такий досить важкий крок, відпустити власне дитя, без змоги вільного спілкування, в країну із зовсім іншими баченнями та традиціями. *** Прочитавши книгу я зовсім по новому поглянула на США та її населення. Мені дуже імпонує їхня система освіти, ставлення до майбутнього, постановка цілей в житті. Відношення до релігії й сама церква викликає захват. Традиції, звички, пріоритети. Людяність ... В книзі описано декілька конкретних історій, прочитавши які я ледь стримувала сльози. Сльози радості від усвідомлення, що існують такі люди та вчинки. *** Щиро рекомендую цю книгу, як підліткам, так і дорослим. Вона вчить, що мріяти варто, але разом з тим наголошує, що робити це потрібно не сидячи на дивані. Якщо є бажання, роби щось для його здійснення. Не варто опускати руки у важкі моменти й вперто йти далі з високо піднятою головою. І головне, якщо дається шанс, його необхідно використати, другого може й не бути. *** Ця книга особлива ще й тому, що не являється вигадкою. Це реальна історія дівчинки Насті, що в далекому 2005 році, покинула рідний Харків й поїхала до країни власної мрії.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги