Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
1500 сторінок гумору від Тома Гейтса
18.07.2018
Что почитать?
Про серію
Неймовірно смішна серія скетчбуків від Ліз Пічон вже встигла вкрасти серця багатьох підлітків. Узявши до рук першу книгу, ти ніколи не захочеш покласти її назад. Бо головний герой Том Гейтс у своєму щоденнику не лише розкаже, а й детально намалює все, що накипіло.
 
 
І перше місце в списку «Накипіло» займає школа. Дивакуваті вчителі, купа домашки і ненормальний сусід по парті. У Тома взагалі є шанси вижити в цьому місці? Дякувати, що хоч малювання рятує. Але недовго, бо сусід Мелдрю вже сунув свій ніс у скетчі Тома і доклав містеру Фуллерману. 
 
А його нестерпна сестра Делія. Вона взагалі коли-небудь знімає свої сонцезахисні окуляри? Хоча, ні. Хай носить, бо без них вона, наче вийшла з фільму жахів.
 
Не останнє місце в щоденнику Тома займає хобі — музика. Він зі своїми товаришами просто у захваті від крутезних хлопців з гурту "3чуваки". А хто не хотів би собі такого життя? Власна група, фанати. Все можливо, тим паче Том з друзями вміє грати на музичних інструментах. Тож, тепер про «Зомбособак» пліткує вся школа. Може, це прийшла популярність?
 
У своєму щоденнику Том ділиться секретами та мріями, знайомить зі своїм нерозділеним коханням та батьками та іншими (не)дивовижними родичами. Не раз втрапить у надзвичайну ситуацію та геніально з неї вийде.
 
 
Фішки серії
- книга, що підіймає настрій з першої сторінки
- написана у форматі щоденника
- оригінальні  ілюстрації від самої авторки
- правдоподібні ситуації з життя
- кожна дитина впізнає в Томі себе
- дасть натхнення на створення скетчбуку про себе.
 
Як читати ці книги
Читати цю серії можна у будь-яку пору року й у будь-якій незрозумілій ситуації. Якщо сумно, якщо за вікном ллє дощ, якщо їдеш у далеку подорож - "Том Гейтс" складе компанію і час мине непомітно, а від поганого настрою не лишиться і сліду.

 
Для кого ця серія
Книги цієї серії підійдуть усім крутим підліткам. 
 
У серії 4 книги, які краще читати одразу, бо переривати не рекомендується Міністерством з охорони гумору:
Чудовий світ Тома Гейтса
Усе дивовижно (мабуть)
Чудові відмовки (та інші корисні штучки)
Очікується дуже скоро Геніальні ідеї (здебільшого)

Читачі про книги серії

Вікторія Беркут (@lilito_lolita). Букстаграмер:
"
Я люблю читати книжки, де текст з ілюстраціями симпатично перемішано. Їхня "формула успіху" для мене має такий вигляд: небагато тексту + багато сміху + ще більше малюнків + відпочинок за сміхочитанням = задоволення.
У веселій книзі про Тома Гейтса можна ось що знайти:
Як багато дітей соромляться своїх батьків (дідусів і бабусь, усіх родичів теж)? Таки багато. Відчуття сорому, що вони такі архаїчні: носять антимодний одяг, їдять дивну (малохімічну їжу), слухають уже невідому музику, намагаються не відставати від своїх чад... 
Але ж батьки круті. О так, вони - найкрутіші. Які б закидони не були в діточок і якими б прибабахами ті не жили, а батьки - це сила. Власне, якщо прочитати про Тома, можна краще зрозуміти, про що я. Ну, або пригадати такі ситуації незручності чи з розповідей інших, чи з власного досвіду".

 







 
Сергій (@sergio_morskoy). Полюбляє футбол та подорожі:
"Cерія «Том Гейтс» Ліз Пічон такий собі комікс-щоденник від п’ятикласника Тома. Майже 800 сторінок суперового настрою. 
Різноманітне життя хлопчика доповнюють веселі малюнки, кльовий шрифт та мова, якою ми спілкуємося в школі.
Особливо рекомендую цю серію всім, хто не любить книги. Ця дотепна історія можливо надихне на читання ваших друзів чи рідних."
 












Читайте та поділіться враженнями про книги у @lit.bazar.
 
Вікторія Міхно,
провідний редактор ВГ "Читайка"
 
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: