Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Блогерка Катерина Батерфляй: Як провести з дітками канікули. Книги для літнього відпочинку
02.08.2018
Советы родителям
Як обрати книги для літнього відпочинку разом з дітьми? Про це у вебінарі нам розповіла відома блогерка-матуся Катерина Батерфляй. Нижче зібрали підбірку порад від неї.

Вімельбухи цікавлять дітей шкільного віку, тому що вони можуть за ними придумувати історії та розвивати уяву. Такі книги - гарна допомога мамам, коли діти не можуть на чомусь зосередитися. Найулюбленіший вімельбух - “Вітамінки”, бо ця книга допомагає вмовити дітей їсти овочі. Дітям подобається уявляти, що в овочах і фруктах є істоти, які допоможуть робити корисні речі.

 
Чим зайняти діток у дорозі.
У дорогу я рекомендувала книги із великими картинками. Це буде цікаво дитині й легко та і звичайно допоможе переключитися.
У книзі “Зберегти ліс”, я рекомендую не думати про охайність, а просто - проявити себе. 
Книги серії “Мапи” ідеально зацікавлять дітей різного віку. Маленьким буде цікаво - просто розфарбовувати, а старшим - вивчати країни, вгадувати столиці.
Система заохочення дитини - за кожні 10 сторінок книги - 1 бонус. Бонуси збираються і їх можна обмінювати на щось інше.

Огляд книги "Зберегти ліс":
 

Як повторити математику влітку - зошити Кумон допоможуть у цьому. З розвивальних зошитів, рекомендую зошити з наліпками АРТ. Використання наліпок зацікавлює і мотивує продовжувати.
Для того, щоб розглянути із дитиною серйозні питання, можна використати книги серії “Казкотерапія”, які краще читати разом із дитиною та робити висновки.
Завжди під час навчання повинен бути присутній ігровий формат, бо і дорослим, і дітям цікавіше навчатися, коли залучений момент гри.
Якщо дитина зайнята дуже цікавою для неї справою, наприклад, конструюванням, то краще її не відволікати й зайняти читанням пізніше.

Вебінар блогерки-матусі Катерини Батерфляй "Як провести з дітками канікули. Книги для літнього відпочинку":
 
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: