Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Всеукраїнський педагогічний інтерактивний марафон закінчився. Чекаємо на нові зустрічі!
02.07.2015
Новости

Всеукраїнський педагогічний інтерактивний марафон закінчився. Чекаємо на нові зустрічі!
 
 
Ось і закінчився  Всеукраїнський педагогічний інтерактивний марафон   "Відкриті педагогічні студії "Якісна освіта – це…", метою якого було організувати діалог з актуальних питань сучасної освіти між науковцями, методистами, авторами навчально-методичної літератури, у тому числі авторами нових конкурсних підручників для 4 і 7 класів, учителями, ознайомити учителів загальноосвітніх навчальних закладів з досягненнями сучасної педагогіки. Марафон проходив  8-22 червня  за сприяння і участі  Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Інституту педагогіки НАПН України, Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів, провідних видавництв навчально-методичної літератури.
 
           До Оргкомітету марафону увійшли Інститут педагогіки НАПН України і Видавництво "Ранок". Ще в 2014 році "Ранок" став ініціатором  інтерактивного інформування і навчання педагогів, що мало особливе значення в в умовах, з одного боку, економічної кризи, з іншого боку, в умовах активного розвитку нових технологій.  Минулого року аналогічний марафон вебінарів проходив без участі інших видавництв і тоді не був так широко анонсований в освітньому середовищі. У 2015 році ми врахували усі недоробки і очолили "парад".
 
           На наше запрошення відгукнулося 70 спікерів, які представили освітні установи усіх рівнів. Як результат, загальна кількість реєстрацій слухачів з різних регіонів України за 15 днів досягла  11834. Для порівняння, минулого року виступили 33 спікери, а кількість реєстрацій налічувала близько 4000.
 
           А це означає, що ми виросли в 3 рази!
 
           Два тижні пройшли в якісній командній роботі справжніх професіоналів. І 25 червня ми перейшли до найприємнішого етапу - нагородження усіх учасників. 16 харківських спікерів приєдналися до видавничого фуршету. А в той же час  урочисте вручення нагород від Оргкомітету відбувалося і в Києві в Інституті педагогіки НАПН України під час засідання Вченої ради. Усі спікери з інших міст, ті, хто не зміг приїхати, а також педагоги-слухачі отримають свої сертифікати поштою. На нагородженні були відмічені і усі співробітники видавництва, що мають безпосереднє відношення до організації і проведення заходу.
            Усім – усім організаторам, учасникам спікерам і слухачам величезне спасибі! Чекаємо на ваші відгуки та пропозиції. Бо не за горами нові марафони J
 
    Р.S.  Передивитись запис виступів учасників марафону можна на каналі
 
https://www.youtube.com/channel/UCeFZd8UVIhapGoVVcpN6HDQ/videos







Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: