Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Комплексна математика для першокласника. Збірник вправ з математики "Навчалочка"
02.10.2018
Что почитать?
Першокласники дуже допитливі та активні. Вони залюбки знайомляться із новими поняттями та дисциплінами. У цей період дуже важливо зацікавити дитину, щоб вчитися було легко та захопливо.
 
Серія
Збірник вправ з математики продовжує серію «Навчалочка». Вона знайома багатьом батькам дошкільників. А тепер і школярів. 
 

Яка мета книги?
Часто допомога потрібна там, де починаються числа й формули. Мета посібника закріпити отримані знання та усунути прогалини. 
 
Як працювати з книгою?
Використовувати книгу можна і для шкільних, і для домашніх занять. Вчителям він допоможе організувати додаткові уроки у групах подовженого дня, а батькам – індивідуальні заняття вдома. Працюйте послідовно або обирайте теми, над якими потрібно додатково попрацювати.
 

Що на сторінках?
У збірнику вміщено усі шкільні теми з математики 1 класу. Для кожної з них відведено одну чи кілька сторінок, залежно від складності чи необхідної практики. До кожної теми на сторінці є правило, часто воно – у вигляді схеми чи малюнка. Такий візуальний спосіб допомагає краще засвоїти матеріал. Далі – виконання вправи відповідно до правила. Позначки на сторінці допоможуть зорієнтуватися, у межах якого числового ряду вправи. 
 

Особливості книги
1. «Навчалочка» вміщує увесь програмовий матеріал за 1 клас. А отже, його вам вистачить на цілий рік!
2. Збірник повністю кольоровий. Усі діти полюбляють картинки, тому кольорові посібники є гарними мотиваційними помічниками.
3. В кінці сторінка для позначення успіху. Зафарбовуйте кружечок із номером сторінки, де виконано завдання, і спостерігайте, як плідно ви працюєте протягом року.
Автор Муренець О. Г.  та методичний редактор збірника Моісеєнко С. В. зауважують, що форма завдань  підібрана з урахуванням інтересів першокласників, а кольорове оформлення стимулює допитливість дитини. Тому така математика буде ефективною. 
 
Із таким тренером, як «Навчалочка», вам не буде рівних у математиці! Переконайтеся!       


 
 
 
Олександра Ярмоленко,
маркетолог ТМ "АРТ" 
 
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: