Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Ким працюють тварини? Кумедна новинка «Тварини-працівники»
26.06.2019
Что почитать?
Кожна книга серії — кумедна та повчальна історія про один день тварин у різних професіях. 
 
Віслюк вперше працює на будівельному майданчику. Маленький тапір мріє стати лікарем. Кошеня хоче бути залізничником. А бешкетник щеня бажає походити на батька-механіка. У кожного є власна історія, сповнена пригод і відкриттів.
 
 
Віслюк тільки-но починає працювати будівельником. Він хоче добре себе показати, але за яку б справу він не брався — все закінчується халепою. Він то застрягне у бетоні, то розтрощить стіну на бульдозері. Добре, що поруч є команда друзів, які допомагають йому знайти власне місце у будівельній справі.
 

 
Маленький тапір проводить день у лікарні з мамою. Вона лікар. Малеча дуже хоче допомогти пацієнтам. Ще б пак! Адже трапляються дуже цікаві випадки: леопард загубив свої плями, змія заплуталася, а жирафові звело шию. Добре, що маленький тапір знає, що найкраще у будь-якій халепі допомагають гарна колискова, теплі обійми, стрибки на ліжку та смачні цукерки!
 

 
Кошеня з дідусем, який у минулому був машиністом, подорожують різними поїздами. Хто б знав, що їм доведеться рятувати пасажирів від затримки та навіть узяти кермування потягом у свої лапи!
 
 
 
Щеня намагається бути корисним у автосервісі. Авжеж! Бо це автосервіс його батька, і колись все дістанеться йому. Маленький бешкетник дізнається багато корисного. Наприклад, що зачиняти в автівці вікна перед мийкою — це гарна ідея, а от малювати фарбою на чужих автівках — не дуже.
Наприкінці кожної книжки на головних героїв чекає гарний відпочинок у колі рідних та друзів.
 
Фішки книжок
 
Книги просто, цікаво і з гумором розповідають про найулюбленіші для дітей професії: лікаря, будівельника, механіка і залізничника.
 
Книжки серії «Тварини-працівники» чудовий привід обговорити з дитиною різні професії, поспілкуватися про справжню дружбу і взаємодопомогу.
 
Веселі та прості сюжети чудово підійдуть для читання перед сном.
 
Кожна історія вчить з любов’ю та відповідальністю ставитися до своєї справи, показує, що коли всі згуртовуються навколо справи, все обов’язково буде добре!
 
Для кого ці книги
 
Для дошкільнят і їхніх батьків.
 
Для тих, хто любить тварин.
 
Для діток, які хочуть дізнатися про різні професії.
 
Для батьків, які хочуть розповісти дітям про любов до своєї справи, а також про дружбу, родину, чесність і взаємодопомогу.
 
Замовляйте серію "Тварини-працівники" тут
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: