Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Моя книга природи» для дітей, які люблять наліпки
27.08.2018
Что почитать?
Книги серії "Моя книга природи" познайомлять дитину з природою нашої планети. Тут у бамбуковому лісі мешкають панди, у скупченні гігантських водоростей живе видра та полює на морських їжаків, схожих на каштани, а на грядці росте овоч-квітка артишок.
На кожному розгорті книги містяться малюнки, невеличкі тексти з цікавезними фактами про рослини та тварин, а ще завдання. Усі завдання різні, але мають певні позначки.
Наприклад, олівцем позначені творчі завдання для яких знадобляться олівці, фломастери, або крейда (для малюків, які ще невпевнено тримають олівець). Ними дитина може домальовувати та розфарбовувати картинки.
А позначками із тваринами та рослинами відмічені завдання з наліпками. У деяких завданнях наліпки потрібно наклеїти на певні місця, а в інших — будь-де на сторінці.
 

Як знайомитися з книгами серії
Перш ніж почати знайомитися з книгою батькам варто обережно вийняти аркуші із наліпками та покласти їх поряд із книгою. Так дитині буде зручніше знаходити потрібну наліпку.
Не важливо, у якому порядку батьки з дитиною, або дитина сама опановуватиме книгу. Можна прочитати усі тексти та роздивитися усі малюнки, а вже потім виконувати завдання. Або послідовно знайомити дитину з текстом на кожній сторінці й одразу брати до рук олівці та наліпки. Важливим є бажання дитини. Варто запропонувати їй вибрати для роботи ті сторінки, які її найбільше зацікавили. Тоді дитина точно не втратить інтересу до книги. Батьки можуть допомагати дитині, обговорювати малюнок під час роботи, а якщо дитина виконує завдання самостійно, поцікавитися, що нового вона дізналася з певної сторінки.
Мета — виконати всі завдання на кожній сторінці. Тоді дитина зможе відповісти на тестові запитання наприкінці книги та відчути себе справжнім переможцем та знавцем природи! Якщо дитина щось позначила неправильно — не біда. Можна повернутися до відповідної сторінки та разом з нею знайти правильну відповідь.
 

Фішки книги
•    Великий формат.
•    Від 70 до 100 наліпок у кожній книзі.
•    Малюнки, які можна домальовувати та розфарбовувати.
•    Великі картинки для малюків.
•    Дрібні об’єкти та вільний простір для дошкільнят та молодших школярів.
•    Тест із відповідями наприкінці кожної книги для перевірки знань.

Для кого ця серія
Серія «Моя книга природи» захопить усіх дітлахів, які полюбляють наліпки! Малюкам буде цікаво розфарбовувати малюнки та клеїти наліпки, а дошкільнятам та молодшим школярикам сподобається самостійно виконувати завдання та узнавати нове про навколишній світ і стародавніх тварин.
 

У серії 8 книжок. Кожну з них можна читати окремо, а  можна зібрати усю серію, щоб малюк отримав уявлення про різні природні місця та тварин:

У лісі
Річка і ставок
На березі моря
В океані
На городі
Тварини лісу
Комахи саду
Ера динозаврів







 



Ірина Пушкар,
редактор ВГ "Каскад"
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: