Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарок за отзыв
21.01.2022
Новости

Поздравляем Ирину с победой в нашем еженедельном розыгрыше подарка за отзыв!

На этой неделе команда интернет-магазина ranok.com.ua выбрала этот отзыв:

 

"Мене як маму, дуже тішить що в Україні з кожним роком видається все більше книг для дітей про інтимне. Інколи, нам дорослим, дуже важко підібрати правильні слова, щоб все пояснити, і побороти свої власні комплекси і внутрішні перестороги. Я чесно, довго звикала казати вголос слово «пеніс», а для мого сина, це просто назва частини тіла, як рука чи нога.

Книга «Усе про твоє тіло» познайомить дітей з назвами частин тіла та їх функціями. Є розділ присвячений гігієні, піклуванню про своє тіло, про похід до лікаря. Є навіть про дорослішання та дуже гарна історія про старіння. На кожній сторінці є додаткові запитання, а останні сторінки заповненні веселими іграми. Які дуже припали до душі Івасеві. 

Але найбільше мені сподобався розділ «Хлопчики та дівчатка». І не тим що там є порівняльний малюнок хлопчика і дівчинки, і не тим що вказані правильні назви статевих органів, а тим що авторка змогла за допомогою декількох речень донести дітям що вони мають право обирати собі одяг, зачіску не привязуючись до гендерних стереотипів. Так хлопчики можуть носити довге волосся, а дівчатка можуть не любити сукні. І так можуть бути навіть «хлопчачі сукні»!  Дуже вдячна видавництву «Ранок», що я можу прочитати своїй дитині такі правильні речі. Бо мова не лише про одяг чи зачіску, мова про ВИБІР. Можливо мені ця тема близька, бо Івась носить дуже милі кучерики. І зовсім недавно ми з ним мали розмову на цю тему, оскільки моя дитина прийшла дуже засмучена що «її ніхто не розуміє; чому мене називають дівчинкою? Я ж хлопчик!». І ні мої слова, ні фото з Інтернету не розвіяли остаточно його сумнівів, а от книга «Усе про твоє тіло» прекрасно справилася з цим складним завданням)."

 

 

 

 

Друзья, напоминаем, что каждую неделю мы разыгрываем сертификат на 200 грн за лучший отзыв. Участвуйте, оставляйте ваши отзывы и выигрывайте новые книги!

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: