Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Розвиток влітку, або Як не згаяти час та примножити знання
29.05.2018
Что почитать?
До закінчення школи залишилися лічені дні. Думками дітлахи вже десь далеко від книжок та зошитів. Тим часом  батьки поринають у пошуки способів, як провести літо із користю та  зберегти набуті за рік уміння. Не дозвольте знанням ваших розумників випаруватися на літньому сонечку!
 
Проблема втрати знань під час канікул реальна. За статистикою 97% вчителів та 87% батьків вважають розвиток влітку  важливим та необхідним для дитини. Аби підтримати прагнення обох сторін в усуненні прогалин та набутті нових знань, торговельна марка АРТ розробила серію «90 днів літа». Лише 5-10 хвилин на день допоможуть створити пізнавальне літнє дозвілля для вашої дитини. 
 

Серія «90 днів літа» розрахована на майбутніх 2-го та 3-тьокласників. Чому 90 днів? Тому що кожен зошит – це 90 відривних міні-карток із різними завданнями на кожен день канікул.  
 
Зошити створені із застосуванням сучасного інтегрованого підходу та поєднують знання з  багатьох шкільних дисциплін: читання, математика, природознавство, музика, образотворче мистецтво, мова, історія.  Працювати із зошитом дуже легко: 
- перший крок – обираємо картку, вилучаємо її з зошита;
 

- другий крок – виконуємо завдання;
- третій крок – перегортаємо картку, перевіряємо відповідь та читаємо пізнавальний факт  за темою.
 
- четвертий крок – біжимо їсти смачні суниці та ділитися корисною інформацією з друзями. 

Ми гарантуємо, що із цими зошитами повторення шкільної програми мине без напруги,  а міні- заняття кожного дня допоможуть сформувати звичку до пізнання чогось нового. І нехай вас більше не лякає вересневий навчальний старт!
 
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: