Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Таблиця множення: новий практичний підхід до вивчення та запам'ятовування
27.07.2018
Что почитать?
Таблиця множення на задній сторінці звичайного зошита виглядає жахаюче. Особливо для школяра, який мусить запам’ятати аж 72 приклади! Аби на вивчення таблиці не згаяти все літо та не зіпсувати настрій, на допомогу поспішають зошити «Таблиця множення» від ТМ «АРТ». З ними процес запам’ятовування перетвориться на захопливу гру. 
 

«Таблиця множення» – серія зошитів із новим практичним підходом. Дитина опановуватиме таблицю через виконання завдань. Гра для дитини – необхідний та природній процес для розвитку. Тому завдання-ребуси, загадки, лабіринти точно припадуть до смаку. Кольорове оформлення охоплює кожну сторінку повністю, а кумедні персонажі не дозволять занудьгувати протягом заняття.
Більш того! 
- В зошитах є підказки, які показують принцип роботи таблиці. 
- Розмальовка для самостійного оцінювання знань. Вона допоможе відслідкувати, де є прогалини, допоможе сформувати в дитини об’єктивну оцінку своїх знань. 
- В кінці кожного зошита – математична гра, в яку можна грати з родиною чи друзями. Це допоможе закріпити набуті знання. 
 

У серії «Таблиця множеня» ви знайдете такі зошити:
«Таблиця множення чисел 2 і 3», «Таблиця множення чисел 4 і 5», «Таблиця множення чисел 6 і 7», «Таблиця множення чисел 8 і 9». Книги навмисно поділені за таким принципом, аби дитина максимально ефективно засвоїла всі приклади таблиці. 
 
Авторка зошитів Альона Леонідова розповіла, що мала на меті перетворити процес «зазубювання» таблиці на захопливу гру. «Багато дітей не люблять математику не тому, що вона нецікава, а тому, що вони не розуміють її. Насправді ж вона захоплива. І це доводять зошити цієї серії». А оформили книги в сучасному стилі художниці Юліана Гриценко та Світлана Тихова. 
 
«Таблиці множення» точно сприятимуть гарним відміткам з математики!

Відгук матусі та психолога Тетяни Коваленко:
"Сильно уважаю Дитяча література видавництва "Ранок" за лайфхаки для модернизации и интересизации летнего полезного времязанимания детей. Две книжечки у нас уже пошли на Ура! Первая — задания для изучения таблицы умножения на 2 и 3. Вторая — квест на логику. Я попросила Машу сделать коротенький обзор на обе, но Маша в процессе увлеклась и решила вам в подробностях рассказать о всех заданиях и своих достижениях, поэтому я остановилась только на одной книжечке. Когда что-то получается, очень приятно рассказывать об этом много и с увлечением. Вижу, что нам стоит задуматься о развитии навыка вычленения главного. Итак, мы с Машей представляем вашему вниманию видео-лонгрид "Как мы учили таблицу умножения на 2 и 3".
 
маркетолог ТМ "АРТ"
 
 
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: