Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
29.05.2019
Что почитать?
Які з наших книжок найбільше припали до душі відвідувачам? ТОП 10 продажів на Книжковому Арсеналі 


 

Жахлива книжка: збірник страшних історій
 
Бридкі монстри, потвори, відьми, привиди та черв'яки-філософи — усі вони є на сторінках цієї жахливої книжки. Та якщо ви не з полохливих — відкривайте та поринайте у світ жахастиків.
 
Вік: 9+, ціна: 135,00 грн
 
Світ чекає на відкриття. Вітер і повітря
 
За допомогою серії маленькі винахідники разом із героями телеканалу ПЛЮСПЛЮС проведуть експерименти та дізнаються, як можна охолоджувати повітря, чому повітряна кулька літає та чи може літак літати без мотора.

Вік: 5+, ціна: 339,00 грн
 
Створюй відеоігри за допомогою Скретч
 
Скретч — доступна, зрозуміла та весела мова програмування. Дотримуючись чітких інструкцій, маленькі читачі будуть створювати відеоігри. 

Вік: 8+, ціна: 150,00 грн
 
Як приборкати дракона 3
 
Разом із серією "Як приборкати дракона" малюк порине в світ нових пригод вікінгів і драконів, відкриє прихований світ та відвідає острів Берк.

Вік: 3+, ціна: 39,90 грн
 
 

Енциклопедія видатних винаходів
 
Як люди придумали колесо? Хто першим прокотився на автомобілі? "Енциклопедія великих винаходів" знайшла відповіді на ці та ще багато інших запитань. 

Вік: 8+, ціна: 150,00 грн
 
 
Життєві уроки. Гроші не ростуть на дереві
 
Хто хоча б раз у житті не мріяв про те, щоб гроші росли на деревах? Чи справді так уже добре, коли ніхто нічого не робить& Можливо, працювати сумлінно і навчатися заощаджувати гроші не така вже й погана звичка?

Вік: 8+, ціна: 50,00 грн
 
Дітям про науку. Біологія
 
Що таке організми і де вони живуть? Які бувають Царства у природі? Хто населяє нашу планету? Що всередині людини? На ці та безліч інших запитань дасть відповідь енциклопедія "Біологія".

Вік: 6+, ціна: 95,00 грн
 
Безліч емоцій
 
В книгах дитина навчиться розрізняти почуття, емоції, відчуття, зможе зрозуміти, що значить нудьгувати або бути в грайливому настрої. 

Вік: 4+, ціна: 95,00 грн
 
 
Навчальний вімельбух "Від А до Я"
 
Це не тільки цікава книжка для розглядання, але й чудова абетка. На кожному її розвороті намальовано від 50 до 90 предметів для пошуку на зазначені букви.

Вік: 4+, ціна: 95,00 грн
 
 
Щоденник Ніккі 1: Не таке вже й казкове життя
 
Знайомтеся. Ніккі Максвелл – звичайна дівчина з купою проблем. І перша проблема – нова школа. Вижити, в ній, здається, шансів нуль. Дружба, кохання та трабли — все це є новій книзі.

Вік: 8+, ціна: 150,00 грн
 
 
Дякуємо всім, хто завітав до нас, та тим, хто підтримував онлайн :)
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: