Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Україна, «Ранок», наш «Хранитель лісу» - у центрі уваги італійської спільноти та італійських ЗМІ.
26.05.2022
Жизнь нашего издательства

Нову книгу Олексія Черепанова «Хранитель лісу» ми віддали до друку перед самим початком війни. Добре відомий за своїми ілюстраціями до багатьох наших видань Олексій у цій книзі виступив і як автор тексту, і як ілюстратор. Точніше, як майстер, що створив неймовірно прекрасну історію-казку про маленького художника, у якій кожен герой та образ – втілення мрій про гармонію та щастя.

 

 

Книга зі зрозумілих причин не була надрукована, але як ліцензійний проєкт потрапила до наших пропозицій закордонним партнерам. Першим видавництвом, що придбало права на «Хранителя лісу», стало Il Castoro – наші давні та надійні друзі з Італії.

Видання оперативно доповнили італійським перекладом, надрукували та презентували на нещодавному «Salone del Libro» у Турині - найбільшому заході країни, присвяченому видавничій справі, читанню та культурі (за форматом як наш Книжковий Арсенал).

 

 

До презентації «Хранителя лісу» італійській публіці та усіх заходів долучилася провідна редакторка видавництва «Ранок» Ірина Єжела. Без перебільшення можемо сказати, що і книга, і Ірина опинилися у центрі уваги італійських ЗМІ та пересічних відвідувачів Салону.

Десятки інтерв`ю, прес-конференцій, зустрічей – і скрізь питання «Як Україна?», «Як Харків?», «Як дорослі та діти проживають цю жахливу війну?», «Яка ситуація в країні?», «Як працює видавництво в умовах війни?».

 

 

Тема України зараз на перших шпальтах усіх газет, в усіх новинах, італійці щиро цікавляться подіями у нашій країні, емоційно співчувають та допомагають нам. Так, видавництво Il Castoro усі гроші з продажу італійського «Хранителя лісу» спрямовують у фонд допомоги біженцям з України «Refugees Welcome Italia». А участь в одній з презентацій відомої акторки українського походження Лідії Ліберман та голови комісії зі справ біженців підкреслили особливу важливість та цінність видання.

Італійська спільнота підкорена «Хранителем лісу», попереду – нові країни та читацькі авдиторії, головне – попереду наша перемога, у якій не сумніваємося ні ми, ні наші італійські друзі, ні будь-хто у світі.

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: