Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Затишні казки для всієї родини
27.08.2018
Что почитать?
Кожен із нас з дитинства знайомий із казками про крихітку-Дюймовочку, дерев'яного хлопчика Піноккіо, відважного Лускунчика. У новій серії книг ці чарівні казки оживають завдяки неймовірним ілюстраціям голландської художниці Ен Лейсен. Вона переказала класичні історії, додавши несподівані подробиці й авторські ілюстрації. Від цього вони стали ще теплішими та затишнішими.
 

Чому діти так люблять казки? За їх допомогою можна пережити не насправжки багато такого, чого ніколи не трапиться в реальному житті. Всі випробування, які випадають на долю казкового героя, всі труднощі та позбавлення ніби приміряються дитиною на себе. Хоробрим бути легко, якщо поруч мама. І все це виглядає не таким вже й страшним. Але на рівні підсвідомості запускаються важливі механізми. Дитина вчиться дорослішати через випробування й долати свій страх разом із героями казки. І раз мама читає казку спокійно, значить, зі страхом можна впоратися. І з труднощами можна впоратися. І він, малюк, звичайно, це зможе.

Фішки серії:

-    Казки з захопливим сюжетом, переказані доступною дитині мовою.
-    Стильні та емоційні ілюстрації, які допоможуть розвивати в малюка естетичний смак.
 


Для кого ця серія?

Для всіх, хто обожнює класичні чарівні історії. Книги чудово підходять для сімейного читання. Їх можна читати на ніч малюкам від 3-х рочків. А доросліші дітлахи зможуть познайомитися з казками самостійно. Крім того, книги стануть гарним подарунком малюкові та його батькам.

У серії 4 книги, з яких можна обрати казку на свій смак або прочитати всі історії. Кожна з них має власну родзинку:

 «Мрія Піноккіо»
 «Лускунчик»

Очікується дуже скоро:
 «Баба-Яга»
«Хоробра Дюймовочка»
 
 

У кожній книзі міститься певний виховний сенс, але без демонстративної моралі, який дитина усвідомлює інтуїтивно. Наприклад, казка про Піноккіо допоможе зрозуміти, чому говорити правду все ж таки краще, ніж обманювати. І річ навіть не в тому, що в тебе може вирости довгий ніс або вуха, наче у віслюка. Просто бути чесним набагато приємніше! Дерев'яний хлопчик Піноккіо міркує точнісінько, як звичайний хлопчик. Тому дитині буде зрозумілий і близький цей персонаж. До того ж, класична казка про Піноккіо у виконанні Ен Лейсен має несподіваний і зворушливий фінал. Який? А ось прочитайте казку — і дізнаєтеся!








Юлія Каспарова,
провідний редактор ВГ "Каскад"
 
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: