Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Адвент-календар. Ялинка

Адвент-календар. Ялинка
Адвент-календар. Ялинка
Адвент-календар. Ялинка
Адвент-календар. Ялинка
Адвент-календар. Ялинка
Адвент-календар. Ялинка
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Адвент-календар. Ялинка

Серия:
Адвент
Издательство:
Ула
Ожидается
125,90 грн
Добавить в избранное
  • Код производителя: 008402
  • ISBN: 978-966-284-831-1
  • Вес: 0.20
  • Формат, мм: 200x280
  • Количество страниц: 32
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-6
  • Обложка: Мягкая
  • Иллюстрации: Цветные
Аннотация

Увага! У даному виданні День Святого Миколая 19 грудня. 

Разом із цією книжкою малюк підготується до зимових свят та проведе час в очікуванні Нового року цікаво та з користю. Видання містить великий плакат-календар на грудень, творчі й розвивальні завдання на кожен день місяця, 230 яскравих наліпок для виконання завдань і заповнення календаря, а також лист святому Миколаю та лист для планів на наступний рік. Видання призначене для спільної роботи дорослих з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.

Для чого потрібний адвент-календар

Ось і розпочалася зимова пора з низкою чарівних свят! Попереду день святого Миколая, католицьке Різдво й найочікуваніше свято — Новий рік! Щоб перетворити довге очікування на приємні спогади та встигнути підготуватися до свят, і потрібний цей чудовий адвент-календар! Адже тут ви знайдете: яскравий великий плакат-календар у вигляді святкової ялинки для відліку кількості днів, що залишилися до Нового року; захопливі завдання на кожен день, які допоможуть малюку підготуватися до свята й створити новорічний настрій; 230 барвистих наліпок для заповнення календаря й вико­нання завдань; лист святому Миколаю; лист з планами на наступний рік.

Працюючи з книгою, малюк власноруч виготовить новорічні прикраси й солодощі, розгадає ребуси, кросворди й загадки за допомогою наліпок, вивчить святкові вірші, напише листа святому Миколаю й проведе час незабутньо та з користю! Як працювати з книгою Вийміть плакат-календар і повісьте його на стіну. Новорічний відлік розпочато! Бажано почати роботу з книгою 1 грудня, адже саме на 31 день розрахований календар! Кожного дня, наприклад уранці, дайте дитині прочитати завдання. Для виконання деяких завдань малюку знадобиться ваша допомога, тому обов’язково прочитайте їх заздалегідь, щоб встигнути підготувати необхідні матеріали або продукти. Упоравшись, малюк може відзначити потрібний день на плакаті за допомогою спеціальних наліпок. Одне виконане завдання — одна наліпка та на день ближче Новий рік! Нехай кожен день в очікуванні Нового року буде маленьким святом!

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Соколова Г.В
26.11.2023
Гарний,милий,добрий календар із доступними для дитини завданнячками,щоб вона відчула себе маленьким диктором,кондитером,маминим помічником.Все продумано,щоб дитина вчилася планувати і вела облік днів до Нового року,використовуючи календар,що поміщений всередині календаря.Дякую автору,художникам та всій команді за чудовий календар!
user Соколова Г.В
26.11.2023
Дуже милий,добрий календар,все гарно заплановано у доступній для дитини формі,щоб вона відчула себе маленьким кондитером,маминим помічником ,є пропозиція вивчити віршик,відгадати загадки - все зручно зібрано,навіть на стінку календар на місяць,щоб дитинка вчилася планувати і відмічала дні до Нового року.Дякую автору ,художникам та всій команді працівників за чудову роботу!
user Анастасія
05.11.2023
Дуже яскравий та цікавий календар. Купа завдань на кожен день грудня до самого Нового року. Цікаво чекати на новорічні свята)
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер