Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Артеміс Фаул. Графічний роман

Артеміс Фаул. Графічний роман
Артеміс Фаул. Графічний роман
Артеміс Фаул. Графічний роман
Артеміс Фаул. Графічний роман
Артеміс Фаул. Графічний роман
Артеміс Фаул. Графічний роман
Артеміс Фаул. Графічний роман
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Артеміс Фаул. Графічний роман

350,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1346009У
  • ISBN: 9786170967701
  • Вес: 0.34
  • Формат, мм: 160х240
  • Количество страниц: 128
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 10-14
  • Обложка: Мягкая
  • Иллюстрации: ч/б
Аннотация

Дванадцятирічний Артеміс Фаул — мільйонер, вундеркінд і, передусім, кримінальний геній. Але навіть Артеміс не усвідомлює, у що він вплутався, коли викрав ельфійку-офіцерку Холлі Шорт із військового підрозділу ЛЕП. Ці ельфи не такі, як у дитячих казочках. Вони озброєні й небезпечні. Артеміс переконаний, що тримає ельфів у кулаку…та раптом вони припиняють грати за його правилами. Яскраво ілюстрований графічний роман «Артеміс Фаул» розгортає перед читачами захопливий світ магії, гумору та безупинних пригод.

Варто відзначити:

  • привабливе поліграфічне виконання – книгу хочеться взяти до рук та не випускати;
  • ретельне викладення історії у «коміксовому» форматі – наявні усі герої та сюжетні лінії.
Читать полностью
Отзывы покупателей
user Сітало Оксана
04.11.2023
Книга цікава, яскрава. Але дуже маленький шрифт. Це зрозуміло, бо текст буде закривати ілюстрації. Спочатку важко, а потім звикаєш.
user @natali_serobabina
23.06.2022
Всім підготуватись! ⠀ Занурюємось у вир надзвичайних подій! ⠀ Ельфи, гноми, троллі…і зухвалий хлопчина, який у своі 12 є не лише вундеркіндом з жагою до пригод з кримінальним відтінком, а й має стати на чолі родини і відродити її міць. ⠀ Графічний роман Йона Колфера про Артеміуса Фаула від @ranokcomua познайомить читача із незвичним підлітком та заманить у фантастичну подорож довжиною в 7 книг. ⠀ Яскравість графічних персонажів дозволить юному читачу уявити себе активним учасником подій, що відбуватимуться на сторінках роману, а потім продовжити книжкову подорож, як серйозний читач. ⠀ І, навіть якщо ваші діти не в захваті від читання, то даний комікс точно стане їм до вподоби і захопить з першої сторінки??
user @roman_booklover
09.06.2022
"Не підходь, людино. Ти не знаєш, із чим маєш справу." А вам подобаються графічні романи? Молодий злочинець Артеміс Фаул якому лише дванадцять років дізнається про ельфів і хоче заволодіти їхнім золотом. Він викрадає одного ельфа і ув'язнює в своїй кімнаті. Навіть не здогадуючись, як це небезпечно... Прочитав усього за кілька годин. Цікаво, гарний переклад, гарні ілюстрації, а палітурка, то вже дуже стильна і цікава, так цікаво оформлена. Книжка мені сподобалася, але чомусь здається, що прочитати оригінал (тобто, не адаптовану версію для графічного роману) було би набагато цікавіше. Принаймні для мене. Багато писати не буду, книга справді вартує, щоб її прочитати, думаю, сподобається багатьом. І вже точно нікого не злякає кількістю сторінок. ( Це я до того, що часто у мене питають, яку книгу краще купити для дитини певного віку, але щоб не злякати занадто великим обсягом ?). От би мене хтось захотів злякати... , я був би такииииий радий. Навіть порадив би чим лякати ??? А тепер я якраз переглядаю чудову екранізацію цього твору від DISNEY. Реально цікава екранізація. Але книжка для мене завжди цікавіша. Тому з нетерпінням буду чекати, коли друкують повну версію цієї книги. Якщо ви шукаєте щось для відпочинку, та ще й полюбляєте комікси, то це книга саме для вас!
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги