Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Дитинство славетних людей

Дитинство славетних людей
Дитинство славетних людей
Дитинство славетних людей
Дитинство славетних людей
Дитинство славетних людей
Дитинство славетних людей
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Дитинство славетних людей

Издательство:
Издательство "Ранок"
320,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: А1501001У
  • ISBN: 9786170973580
  • Вес: 0.59
  • Формат, мм: 210х290
  • Количество страниц: 48
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 6-12
  • Обложка: Твердая
  • Иллюстрации: Цветные
Публикации по теме
Аннотация
На сторінках книги «Дитинство славетних людей» ховаються 25 всесвітньовідомих людей: можновладці, винахідники та науковці, музиканти, дослідники та багато інших. Вони розповідають юному читачу про своє дитинство, але своїх імен одразу не називають - тримають інтригу до останнього.
Кожна розповідь містить натяк, завдяки якому можна буде розгадати загадку та дізнатися, хто ж вони. Відгорнувши сторінку, можна побачити розгадку - хто ж це.
Читать полностью
Отзывы покупателей
user Тетяна
19.12.2023
Цікава книга. Якість продукції відмінна. Робота інтернет-магазину на відмінно. Дякую.
user @roman_booklover
08.06.2022
Яка це цікава книжка - просто ??? Ця новинка не може не сподобатися! Про видатних людей книжок є багато. А ця захоплює тим, що це ще й книга-загадка !! Читаєш собі читаєш, вгадуєш, а тоді відкриваєш розгортку з новими фактами і підказками та самою відповіддю. Це дуууже цікаво! ❓А ви знаєте, який відомий музикант починав свою кар'єру з корнета? А грав він на ньому в оркестрі ... коли сидів у тюрмі? В дитинстві він дуууже хотів стати музикантом, але не мав музичних інструментів, тому грав на усьому, що траплялося під руку (каструлі, пляшки, келихи)... Здогадалися? Пишіть в коментарях. А який відомий чоловік згадував, що зацікавився наукою, коли вперше побачив компас? А що це за дівчинка, яка мала багато братів і одну сестру і писала захопливі історії пером? В дитинстві вона любила бавитися у слова ( а було це в Оксфорді) : у скриньці були літери і вони із сестрою змагалися, хто складе більше слів із тих літер, які витягали наосліп. Така гра-навчання їй дуже сподобалася. А які улюблені ігри були в Едіт Піаф, чи Коко Шанель? ❓ Думаю, що усім буде цікаво так само,як і мені, прочитавши про дитинство відомої людини, дізнатися хто ж це! Вгадав майже усіх! Оформлення і задум книжки дуууже сподобалися. А скільки нових цікавих фактів!!! Дуже сподобалися ігри. Обов'язково запропоную друзям пограти в деякі з них. А ще можна багато чого навчитися: робити повітряних зміїв, літачки з паперу... Цікаво було дізнатися ,окрім усього, в які ігри грали усі ці такі відомі винахідники, науковці, музиканти, співаки, художники... А ще дитинство, чи юність багатьох із них теж припала на періоди війн. І було дуууже непросто. Та завжди допомагала наполегливість і вірність своїй мрії.
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер