Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Хімія. 10 клас. Рівень стандарту, академічний рівень. Комплексний зошит для контролю знань

Хімія. 10 клас. Рівень стандарту, академічний рівень. Комплексний зошит для контролю знань

Хімія. 10 клас. Рівень стандарту, академічний рівень. Комплексний зошит для контролю знань

Снят с производства
  • Код производителя: Ш10992У
  • ISBN: 978-611-540-372-1
  • Вес: 0.10
  • Формат, мм: 201х257
  • Количество страниц: 48
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Мягкая
  • Класс: 10
Аннотация
Посібник призначений для перевірки рівня знань із хімії учнів 10 класу з використанням різних форм письмової роботи. Він укладений відповідно до програми з хімії 10 класу рівня стандарту та академічного рівня 12-річної загальноосвітньої школи. Посібник містить різні форми контролю: залікові роботи з певної теми, а також перевірочні роботи для поточного контролю: тестові роботи, бліц-контролі, самостійні роботи. У посібнику розміщено Періодичну систему елементів Д. І. Менделєєва та таблицю розчинності кислот, основ і солей у воді. У вкладиші до посібника надано запитання і завдання, які можна використовувати для підготовки до уроків, на етапі узагальнення знань учнів, для підготовки до тематичного контролю знань або як домашнє завдання. Призначений для учнів 10 класу загальноосвітньої школи.


Посібник призначений для перевірки рівня знань із хімії учнів 10 класу з використанням різних форм письмової роботи. Він укладений відповідно до чинної програми з хімії 10 класу (рівень стандарту та академічний рівень). Посібник містить різні форми контролю: залікові роботи з певної теми, а також перевірочні роботи для поточного контролю: тестові роботи, бліц-контролі, самостійні роботи. У посібнику розміщено Періодичну систему елементів Д. І. Менделєєва та таблицю розчинності кислот, основ і солей у воді.
У вкладиші до посібника надано запитання і завдання, які можна використовувати для підготовки до уроків, на етапі узагальнення знань учнів, для підготовки до тематичного контролю знань або як домашнє завдання.
Призначений для учнів 10 класу загальноосвітньої школи.  

Ви можете замовити електронну версію у захищеному форматі PDF. Для цього натисніть на "Придбати електронну версію".
Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*