Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект. Дитина народилася! + Як виховати не зашкодивши? Життя як проект.

Комплект. Дитина народилася! + Як виховати не зашкодивши? Життя як проект.

Комплект. Дитина народилася! + Як виховати не зашкодивши? Життя як проект.

Снят с производства
  • Код производителя: КП2257
  • Вес: 0.55
  • Язык издания: Украинский
Аннотация
Для турботливих батьків. Дитина народилася!
Незабаром у вашому житті з’явиться дитина, а може, ви нещодавно стали молодими батьками. Мине лише рік, і безпорадна крихітка, що плаче, перетвориться на дуже допитливого і спритного малюка. Це рік надзвичайних змін! Як малюк пізнає світ навколо себе і себе у світі? Як допомогти йому опанувати всі навички і знання? Як зрозуміти, що малюк розвивається гармонійно і правильно? Як бути його батьками? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете в книзі «Дитина народилася!». У книзі також подано інформацію про основні етапи розвитку малюка, його потреби в перший рік життя, наведено вправи та ігри.
Книга адресована всім молодим мамам і татусям, бабусям і дідусям, яким важливо розуміти об’єктивні закони формування психіки і поведінки немовляти і які хочуть правильно спланувати власну «генеральну лінію» виховання дитини.

Як виховати не зашкодивши
«Хотів як краще — вийшло як завжди» — це не вирок. Це прогнозований результат тих, хто не хоче, лінується, не вміє і не вважає за потрібне вчитися правильно формувати бажане майбутнє для своїх дітей. Тих, хто складає з себе відповідальність, звинувачуючи обставини, оточення, «гени» і «карму». Це результат не батьків, а шкідників — собі і своїм дітям.
Ця книга — шанс. У першу чергу — для дітей. Вони не можуть вплинути на ваш вибір бути батьками або шкідниками, але від них безпосередньо залежить їхнє доросле майбутнє.
Ця книга — набір практичних інструментів для тих батьків, які мають багато особистих інтересів, хочуть реалізуватися в різних сферах свого життя так, щоб це було не на шкоду стосункам з дітьми і їхньому майбутньому. Книга для тих, кому важливий результат у кожній справі і здоровий глузд у кожному підході.
Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*