Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект. Дроби

Комплект. Дроби

Комплект. Дроби

Снят с производства
  • Код производителя: КП2470
  • Вес: 0.15
  • Язык издания: Украинский
  • Класс: 1-4
Аннотация
У комплекті:

НУШ Навчальне доміно «Дроби»
Навчальне доміно «Дроби» допоможе в ігровій формі ознайомить молодших школярів з дробами. На наочних прикладах діти зрозуміють, що позначає чисельник та знаменник.
За Концепцією Нової української школи вагому роль у вихованні та навчанні молодших школярів відіграє дидактика та методика «Навчання через гру».
За допомогою цікавої навчальної гри, вчитель та вихователь сприятиме формуванню базових математичних уявлень та знань про дроби.
На уроках у школі «Навчальне доміно» можна використовувати не лише на етапі ознайомлення з темою дробів, але і під час відпрацювання й закріплення здобутих знань.
Гру можна застосовувати для одного або для декількох учасників.
Кожну картку, як і в звичайному доміно, розподілено навпіл. Ліворуч намальована фігура, а праворуч ̶ написаний дріб. У свій хід гравець читає дріб, приставляє картку з відповідною фігурою або може приставити до фігури картку з відповідним дробом. Змагальний характер перетворить навчання на розвагу і дасть змогу в стислі терміни досягти значних результатів.
Для вчителів початкових класів НУШ.
45 картки розміром 5х10 см, матеріал - целюлоза 230.

НУШ. Життєві навички. Я вивчаю дроби. Робочий зошит
Що потрібно робити спортсменові для перемоги у змаганнях? Тренуватися, і ще раз тренуватися. Що потрібно робити дитині, щоб зрозуміти, що таке дріб? Теж тренуватися! У цьому зошиті пропонована дуже захоплива і незвичайна програма тренувань. Вона передбачає прості дії (розфарбовування, промовляння та записування), лічбу, ігри, розв’язування цікавих задач і багато чого іншого.
Яскраві ілюстрації, різноманітні завдання зроблять тренування веселими та легкими і обов’язково сприятимуть успіху в такій справі, як вивчення дробів.
Видання пропоноване вчителям для використання на уроках, а також дбайливим батькам для додаткових занять з дитиною вдома.
Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*