Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Математика. Робочий зошит 2 клас.

Математика. Робочий зошит 2 клас.

Математика. Робочий зошит 2 клас.

Снят с производства
  • Код производителя: Н900780У
  • ISBN: 9786170906724
  • Вес: 0.10
  • Формат, мм: 165х240
  • Количество страниц: 64
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Мягкая
  • Класс: 2
Аннотация
Зошит складений відповідно до нової ( 2011 р.) програми й підручником М. В. Богдановича, Г. П. Лишенко «Математика» для 2 класу.
Посібник є необхідним доповненням підручника. Зошит складений у двох частинах. На кожній сторінці є посилання до сторінок підручника й назва теми. У зошиті представлена система різноманітних завдань на кожну тему. Для освоєння матеріалу учням пропонується цілий комплекс тренувальних вправ. Істотна увага при доборі матеріалу приділяється вправам для усного рахування, діям додавання й віднімання, множення й ділення, розв'язку завдань по математиці. Послідовність тем збігається з темами підручника. Після кожної теми є сторінка для самоконтролю «Перевір себе».
Також на кожній сторінці зошита є ігрові вправи й завдання на розвиток логічного мислення. Автор приділяє увагу роботі з геометричним матеріалом, плоскими й об'ємними фігурами. На кольоровій вкладці дані деталі для гри «Сфінкс» і «Головоломка Пифагора».
Призначене для організації роботи учнів 2 класу на уроці й у позаурочний час.
Читать полностью
Отзывы покупателей
user Алла Олександрівна Назарок
12.04.2018
Купила зашит для самостійних занять вдома .До цього син займався по зошитах Гісь, Філяк (1 і 2 клас у 4 частинах) та Назаренко (1 клас). Якість друку в обох виданнях дуже сподобалося - білий папір з чорно-блакитними літерами тішать око. За подачею матеріалу зошит Назаренко справив краще враження. Обидва комплекти підходять для самостійної роботи навіть без підручників, до яких вони розроблялися, для нас це плюс. Саме в цьому зошиті дуже сподобалося, що спочатку року дітям даються вправи на написання цифр, аби після літа рука згадала, причому завдання в ігровій формі - намалювати вісімками верблюда, наприклад. Якісне видання, рекомендую як для роботі в класі, так і для додаткового опрацювання матеріалу.
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*