Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Настільна гра «Салон Пана Фарта»

Настільна гра «Салон Пана Фарта»
Настільна гра «Салон Пана Фарта»
Настільна гра «Салон Пана Фарта»
Настільна гра «Салон Пана Фарта»
Настільна гра «Салон Пана Фарта»
  • Доставим бесплатно Новой почтой
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Настільна гра «Салон Пана Фарта»

Издательство:
Бюро игр ТАКА МАКА
878,40 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 468590
  • ISBN: 4820211960117
  • Вес: 0.45
  • Формат, мм: 240х240х40
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 12-15
  • Обложка: Коробка
  • Пол: Универсальный
Аннотация

Настільна гра «Салон Пана Фарта»! Що може бути спільного в Коко Шанель, Елвіса Преслі, Альберта Ейнштейна й Зигмунда Фрейда? Вони всі можуть зібратися за грою в карти в салоні пана Фарта.

Загальний принцип — в ігровій формі відгадувати ставки, які випадуть на ігровому полі, будувати стратегії та весело проводити час. У правилах ви знайдете кілька варіантів гри (якщо подивитися глобально, то загалом 2). Основний ігровий процес в обох варіантах полягає в тому, що Ви робите ставки на те, чи вийде або не вийде певна картка та зіграють ставки інших гравців. Є лише 3 параметри, за або проти яких ви можете зробити ставку: символ (орел, череп або серце), колір (синій, жовтий або рожевий) і кількість (1, 2 або 3).

У грі «Турнір» буде по 5 раундів — 5 можливостей зробити ставки. Загалом у Вас буде 3 фішки, і після кожної невдалої ставки Ви будете їх втрачати. Перемогли в турі (у вас залишилося більше інших фішок після всіх раундів) — отримаєте монету. Зібрали 3 монети — Ви переможець.

Гра «Капітал», можливо, навіть у рази азартніша. Тут у вас буде лише 2 фішки для ставок, а також 10 монет і «жетони Сили» зі спеціальними можливостями. Тепер вам потрібно буде робити ставки разом із монетами, щоб подвоїти свій капітал. Крім того, рекомендується використовувати жетони сили, адже вони можуть полегшити Вам гру. Переможе той, хто зможе першим збільшити свій капітал до 100 монет.

Комплектація: правила гри, ігрове поле, картки символів, картки персонажів, ігрові монети, фішки персонажів для ставок, жетони сили, жетон старт.

Кількість гравців: 2-16.

Рекомендований вік: від 12 років.

Азартна гра «Салон Пана Фарта» — це чудова можливість для ризикових людей перевірити свою інтуїцію й удачу — це краще, ніж казино, адже тут у вас немає шансу програти власну квартиру.

Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер