Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв

Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв

Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв

Снят с производства
  • Код производителя: Б7504У
  • ISBN: 978-966-672-486-4
  • Вес: 0.13
  • Формат, мм: 145х200
  • Язык издания: Украинский
Аннотация
Пропонований посібник містить:
- методичні рекомендації до проведення навчальних занять;
- відомості про технології приготування кулінарних страв;
- види і правила механічної та теплової кулінарної обробки продуктів і напівфабрикатів;
- правила складання меню;
- основи калькуляції та обліку.
Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*