Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Прокляття переможця. Книга 1

Прокляття переможця. Книга 1
Прокляття переможця. Книга 1
Прокляття переможця. Книга 1
Прокляття переможця. Книга 1
Прокляття переможця. Книга 1
Прокляття переможця. Книга 1
Прокляття переможця. Книга 1
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу

Прокляття переможця. Книга 1

420,00 грн
336,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1391001У
  • ISBN: 978-617-09-7035-0
  • Вес: 0.63
  • Формат, мм: 145х210
  • Количество страниц: 368
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Твердая
  • Иллюстрации: ч/б
Аннотация

Кестрель, будучи дочкою генерала армії, ніколи не хотіла продовжувати його діло: вбивати, полонити та йти до своєї цілі, переступаючи через людські життя. Але і виходити заміж вона ще також не готова, бо прагне раз і назавжди закохатися. Одна зустріч із Аріном змінює все. Він — герранець. Вона — валоріанка. Раб і господиня. Вони зможуть бути разом, лише якщо зрадять свій народ. Щоб залишитися вірним своєму народові, кожен з них має зрадити кохану людину. Який шлях вони оберуть? Які злети іпадіння готує їм доля?

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @mybook_galaxy
23.03.2024
Я довго відкладала це фентезі, бо думала, що нічого нового для себе тут не знайду. Та ще й анотація мене відштовхувала, а саме те, що він раб, вона господиня, вони не можуть бути разом, здавалося, що це взагалі не моя тема. Я гадала, що вся книга буде переповнена любовними стражданнями, а сюжет десь загубиться на задньому плані. Але все сталося не так, як гадалося.😏 ✨Книга дуже легко читається. Немає зайвих описів та непотрібних діалогів. Сюжет насичений на події, присутня динаміка, від самого початку до останньої сторінки історія не просідає, та тримає заданий темп. ✨Але найбільше мені сподобались головні герої. Це саме той рідкісний випадок в романтичному фентезі де герої вміють думати та мають власну мотивацію. Всі їхні вчинки піддаються логіки, персонажі діють в першу чергу, спираючись на власні інтереси і тільки потім вже на любовні почуття. ✨Ця книга сильно подіяла на мене в емоційному плані. Деякі моменти з книги нагадали сьогодення. Бо коли одна держава веде завойовницькі війні, поглинаючи слабші країни, аргументуючи це тільки тим, що вони просто були слабкими, а ми сильнішими - не є нормою. Може саме по цій причині, я не співчувала головній героїні. Бо Кестрель проживала розкішне життя купаючись в розкоші та живучі в маєтках, які їй не належали. А ось Арін, я прям дуже його розуміла, і ще дужче співчувала, бо на власному прикладі знаю, як це втратити дім. Запамʼятався момент, коли Арін викрав книгу, і ніхто не розумів чому він це зробив, бо в маєтку були й більш цінніші речі, але коли Кастрель відкрила її і зрозуміло що в ній було, я не змогла стримати сльози💔 ✨Хоч це й фентезі, але тут не має магії та чарівних істот. Авторка, під час написання, надихалася стародавнім світом, а якщо точніше греко-римським періодом, коли Рим завоював Грецію і поневолив її населення. ✨Тож, якщо вам хочеться почитати легке, невелике за обсягом, але водночас розумне фентезі з думаючими персонажами, та не навʼязливою любовною лінією, то вам саме сюди
user Іра
22.03.2024
Захоплююча історія. На одному диханні перечитала 1 том. З нетерпінням чекаю, що прочитати наступні.
user Галина
31.01.2024
Сама історія не погана. Але чому в тексті стільки помилок (закінчення слів там де має бути "і" дуже часто "и"). Таке враження що редагувала людина яка не є україномовною і не баче різниці в цих буквах. В останній книзі це вже настільки дістало що вирішила написати відгук.
admin Админ
02.02.2024
Добрий день. Можете, будь ласка, надати приклади, де на Вашу думку є помилки у закінченнях.
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги