Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Де ховаються квадрати? Шукаємо з єдиноріжком

Де ховаються квадрати? Шукаємо з єдиноріжком
Де ховаються квадрати? Шукаємо з єдиноріжком
Де ховаються квадрати? Шукаємо з єдиноріжком
Де ховаються квадрати? Шукаємо з єдиноріжком
Акция -40%
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Де ховаються квадрати? Шукаємо з єдиноріжком

115,00 грн
69,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: А1345006У
  • ISBN: 9789667504731
  • Вес: 0.27
  • Формат, мм: 215х215
  • Количество страниц: 10
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 2-4
  • Обложка: Твердая
  • Иллюстрации: Цветные
Аннотация

Серія книг "Шукаємо з єдноріжком" створена для дітей, які тільки знайомляться з геометричними фігурами та вчаться їх знаходити в навколишньому світі. Щоб допомогти єдноріжку Діну виконати всі завдання, малюкові знадобляться фігури різного розміру. Їх дитина знайде тільки відкривши книгу. А потім почнеться захоплююча гра, в якій потрібно буде: шукати, підбирати і правильно використовувати ці фігурки.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Анна
26.11.2023
Цікава книжка своєю ідеєю пошуку місця на сторінках, куди необхідно розмістити квадратики з однієї сторінки, підібравши по змісту та розміру квадратик на іншій сторінці. Скажу чесно, захоплює не тільки дітей!
user Вікторія
25.07.2023
Книжка прийшла пошкоджена. В категорії «брак» вона не значилась. На пошті з дитиною фізично неможливо перевіряти посилку. Дуже шкода, що таке відношення до клієнтів. При пакуванні людина однозначно бачила брак.
admin Админ
28.07.2023
Добрий день. Ми зв'яжемося з Вами для з'ясування деталей браку та вирішення питання.
user Ірина
19.12.2021
Книжка дуже зайшла малюку 1,8р.)Зручний розмір, тверді сторінки, яскраві сюжетні малюнки,цікаво підбирати квадратики. Але ці квадратики добре тримаються лише на першому розвороті, на всіх решта вирізані чуть більші виємки і вони випадають, якщо перевертати сторіночку. Через це книжку треба читати з малюком, інакше він їх всіх погубить. Але загалом покупкою дуже задоволена! І ще питання :на двох розворотах є подовгасті виїмки, що з ними робити чи це просто як доріжки для пальчиків (бо в описі не вказано, я думала, що можна якось відкрити, мала не порвала)?)))
admin Админ
24.12.2021
Добрий день! Дякуємо, що обрали наші книжки для розвитку малюка, вони дійсно цікаві. Саме цю серію книжок "Шукаємо з єдиноріжком" автори придумали таким чином, що різні фігури з першого розвороту малюк має вийняти самостійно та спробувати покласти на інший розворот таким чином, щоб фігура підійшла за розміром та кольором. Дійсно, виїмки для таких прикладань передбачають знаходження у них фігур тільки на момент гри, постійно фігурки "живуть" на першому розвороті. Продовгасті виїмки, що Ви їх помітили у книжці, це доріжки для пальчиків малюка, вони зроблені для того, щоб посилити тактильні відчуття Вашої дитини та задоволення від гри з нашою книжкою!
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги