Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Слова на стінах

Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Слова на стінах
Акция -60%
  • Возможна доставка за границу

Слова на стінах

Издательство:
Издательство "Ранок"
Ожидается
220,00 грн
88,00 грн
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч901563У
  • ISBN: 9786170950604
  • Вес: 0.39
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 304
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
Аннотация

У старшокласника Адама досить рано діагностували шизофренію. Він не здатен відрізнити марення від реальності. Аби позбутися зорових і слухових галюцинацій, він погоджується на експериментальне лікування. Щотижня для контролю впливу пігулок на організм юнак має відвідувати психотерапевта. Проте розмовляти з ним він категорично відмовляється, тому лікар запропонував хлопцеві описувати свій стан у щоденнику.
Відтак Адам робить записи, у яких розповідає не лише про дію пігулок, а й про свою родину, нову школу, друзів і перше кохання. На певний час ліки допомагають йому вести відносно нормальне життя, та, зрештою, його таємниця стає відомою оточуючим. Як зреагують нові друзі та кохана дівчина, дізнавшись про його хворобу?

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @curlyksu_
16.06.2022
Моя оцінка: 4/5 ⭐ P.S "Якщо не можеш довіритися своєму розуму, довірся серцю". Історія на перший погляд звичайного хлопця-підлітка Адама, який нічим не відрізняється від інших своїх однолітків, хіба що хворіє на шизофренію. Хлопець змушений змінити звичайну школу на католицьку приватну, чому посприяли мати та вітчим хлопця. Хоча я запитувала себе сотні разів: -він дійсно того бажав, чи в нього не було вибору? Адам продовжує боротися зі своїми демонами, та всіма силами намагається приховати, це від інших. Поки в його життя не увійшла Майя... Після прочитання книги, я зрозуміла наскільки важливим є можливість мати чистий розум, та не тратити все життя будучи експериментальним кроликом, який без вживання припарату втрачає надію на здоровий глузд. Чесно!? Я пишаюся такими людьми! Навіть після страшних подій та поразок, вони продовжують жити звичайним життям. Заводять друзів, знаходять кохану людину та наживають проблем. Так, вони прагнуть до нормального життя, але усвідомлюють і те, що в один момент чудодійні ліки можуть дати збій... Не поставила 5, тому що не зрозуміла фінал. Як на мене він досить пустий. Я сама ще та шизофренічка, і що я тільки не придумала там вкінці, головний герой тихо курить в сторонці!?? Сама книга читається дуже легко, проковтнула її за день в рамках марафону #книги_від_Ранку_читаємо_до_ранку Справжня, щира та життєва історія, місцями смішна, місцями сумна!? Але така правдива! Адже ми навіть уявити не можемо, скільки людей насправді чекають на допомогу.? Обов'язково подивлюся фільм, знятий по книзі, тільки з назвою "Сумасшедшая любовь" ?
user @_andromeda_f
14.06.2022
Адам - підліток, якому діагностували шизофренію. Через насмішки, йому довелося змінити звичайну школу на приватну католицьку. У новій школі ніхто не в курсі про його хворобу, тому він з усіх сил намагається не бути фріком, але це важко, коли твій мозок постійно транслює речі, яких не існує. ⠀ Серед його галюцинацій є такі персонажі⬇ ?ганстери, які постійно влаштовують стрілянину ?голий чоловік, якому все норм ? хор, який не може наспіватись? ?юна вродлива Ребекка, яка є відображенням почуттів Адама. ⠀ Адам починає вживати експериментальний препарат, який, на диво, допомогає. У нього появляються нові друзі та дівчина Майя. Життя прекрасне, але одного дня ліки дають збій і тоді всі дізнаються правду. ⠀ Під час читання, я усвідомила, який же це привілей - мати світлий розум. ⠀ Легка, смішна, сумна, відверта історія про життя хлопця, який просто намагається бути щасливим з усіма своїми демонами. ⠀ Оцінка 4/5 ⠀ До речі, у 2020 році вийшла екранізація під назвою "Сумасшедшая любовь" ?
user Мельничук Оксана
07.05.2020
Прочитала за один вечір. Не могла відірватись. Думаю це показник...
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги