Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Сторінки світу. Книга крові. Книга 3

Сторінки світу. Книга крові. Книга 3
Сторінки світу. Книга крові. Книга 3
Сторінки світу. Книга крові. Книга 3
Сторінки світу. Книга крові. Книга 3
Сторінки світу. Книга крові. Книга 3
Сторінки світу. Книга крові. Книга 3
Акция -40%
  • Возможна доставка за границу

Сторінки світу. Книга крові. Книга 3

370,00 грн
222,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1187003У
  • ISBN: 9786170971708
  • Вес: 0.63
  • Формат, мм: 145х215
  • Количество страниц: 416
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Твердая
Аннотация

У третій частині циклу йдеться про нові пригоди Фурії Саламандри Ферфакс, яка пізнає нові грані бібліомантського світу і шукає відповіді на питання про своє призначення в ньому... Праматір книжкової магії Федра Геркуланея, дивні істоти під назвою «татуйовані» та гігантські кораблі-портали поставлять перед нею нові загадки, відповіді на які змінять її життя.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @vladiks_books
26.10.2023
Остання книга трилогії - це прям щось. Пригоди героїв не закінчились. Тільки з одним злом закінчили - на їхні долі випадає ще більше зло. Наразі загрозою є ідеї, які з'явились нізвідки і знищують все, а насамперед Притулки. Фурія разом зі своїми друзями намагається врятувати Притулки, разом з їх жителями Екслібрами. Хоч це і персонажі, які випали з книг, та все ж вони живуть як люди, хоч і відрізняються від них😊 Тож ця книга насичена пригодами, погонями, втечами, битвами і, на жаль, втратами. В деяких моментах було дуже сумно😔 Адже за 3 частини я встигла до всіх звикнути. Підсумок від мене. Сама ідея світу, бібліомантія і все-все з книгами мене не могла не підкупити. Однозначно плюсик. Герої прикольні. Всі вони різні, всі пережили не мало. Хтось веселий, хтось любить побазікати або поскернословити ( як от книга душі Фурії😅). Хтось сильний, сміливий і вірний друг, але не дуже наділений кмітливістю😅 Загалом всі сподобались, навіть негативні герої😁 Тільки ось сама книга більш для підлітків. Вік героїв 16-19 років переважно. Так, були і дорослі, але саме на Фурію були всі надії. Але ці підлітки і діти сміливі, відважні і не можна за це поставити мінус. Ну і любовна лінія тут теж трішки (геть трішечки) присутня☺ Тому прочитаним я задоволена, і фіналом теж😊 Бажаючим почитати щось цікаве, але не дуже веселе і без хот сцен - рекомендую 😊
user @roman_booklover
09.06.2022
"Можливо всесвіт - це бібліотека в бібліотеці. Кожна книга є частиною іншої, кожна людина - вигадка автора, який сам знову ж таки є творцем іншого автора..." Завершальна частина трилогії продовжує тішити книголюбів пригодами в чарівному книжковому світі, який так гарно описаний: "Порожню залу населяли душі книг. Їх аромат давно зник, але відлуння історій відбивалося від холодних стін..." "Будь-яка покинута бібліотека випромінює меланхолію, яка навіть через століття ще висить під стелею та віддзеркалюється від побілених стін. Це відлуння написаних книжок, голос..." Книги тут живуть своїм життям: вони жартують, обурюються, філософствують, а деякі навіть можуть викликати залежність з усіма наслідками... На Фурію та її друзів чекають безліч пригод. Події відбуваються між сторінок світу та в Лондоні, Оксфорді, Британському музеї, на палубах фантастичних кораблів, наповнених книгами... Фурія зустрічається із творцем світу бібліомантії Зібенштерном і розуміє, що світ книг набагато складніший, ніж вона думала, дізнається все нові факти про минуле, та про те, якою великою владою вона наділена. А вона здатна запустити процес перебудови цього світу,переписувати книгу Творця і змінювати структуру бібліомантії. Спочатку її лякає така велика влада, вона боїться брати на себе таку велику відповідальність. Але ж вона має можливість виправити помилки і створити бездоганний світ для людей, які люблять книги. І їй це вдається! Мені подобається головна героїня кмітливістю, добротою, виваженістю та сміливістю, ну і любов'ю до книг звичайно. Вона не бажала стати маріонеткою, а вибрала свій шлях. А ще тут багато цікавих другорядних персонажів: Піп, Пейшенс, Джим Гокінз, Дункан ... Подобається динаміка і насиченість твору пригодами та цікавими персонажами. В також і те, що фінал може бути початком нової історії.
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги