Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Танцюй моє серце

Танцюй моє серце
Танцюй моє серце
Танцюй моє серце
Танцюй моє серце
Танцюй моє серце
Танцюй моє серце
Акция | Электронная книга
  • Возможна доставка за границу

Танцюй моє серце

Издательство:
Издательство "Ранок"
290,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Н902128У
  • ISBN: 9786170971999
  • Вес: 0.46
  • Формат, мм: 145х215
  • Количество страниц: 288
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Твердая
  • Тип издания: Печатная/электронная книга
175,00 грн
140,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: НE1693001У
  • Язык издания: Украинский
Публикации по теме
Аннотация

Несамовита, надзвичайно емоційна, чарівна і провокативна історія про життя і кохання. Про вибір. Про ризик. Про сміливість. І про бажання жити на повну.
Вісімнадцятирічна Еві, яка після розлучення батьків не вірить у любов, вирішила пожертвувати в бібліотеку свою колекцію романтичних книжок. Але, вийшовши з дому, вона розуміє: сьогодні субота, бібліотека зачинена! Дівчина йде в парк і там зненацька натрапляє на трохи дивну жінку з книжками. Еві міняє всю свою колекцію на одну-єдину брошурку — «Інструкції з танців», тоненьку, із залитими водою обтріпаними сторінками. Чудернацька жінка зникає, проте з’являються видіння про розбиті серця, яких Еві прагне позбутися… У брошурі Еві помічає адресу танцювального клубу. І тут починається найцікавіше!..

Еві Томас зневірена в коханні. Таке іноді трапляється. Іноді ти бачиш поцілунок двох закоханих, і раптом тебе накриває видіння про їхню розлуку і про смерть почуттів. 
Чому так стається? Чому найсильніше кохання закінчується розбитим серцем? Еві намагається збагнути. Через дивний збіг вона потрапляє у студію бального танцю. Сальса, бачата, вальс, танго… Партнер — хлопець на ім’я Екс, її протилежність: відчайдушний, запальний, безстрашний. Його філософія — цілковите і беззастережне «так» усім і всьому — будь-якому випробуванню, будь-якому проханню. Тому він і погоджується на участь у конкурсі бальних танців разом з дівчиною, з якою щойно познайомився. 
Еві точно не планує закохуватися. Ані в Екса, ані в будь-кого. Любов нікого не милує, не лишає неушкодженим. Та чи це головне? Чомусь Еві вагається, піддає сумніву все, що знала про кохання і про життя… То чи варта любов болю й ризику?

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @alichka_serg
23.03.2024
Відколи її батьки розлучилися, Еві більше не вірить у кохання. Та, хто любила романтичні книги, вирішила позбутися їх, віддавши їх у безкоштовну бібліотеку. Ось тут вона знаходить книгу “Інструкція з танців” із записом-проханням у ній - повернути до танцювальної студії. Еві йде до цієї студії та вирішує записатися. Там вона зустрічає Х (Ксавʼє), впевненого в собі хлопчика, який приваблює її з першого погляду. Еві опинилася в середині дилеми: тримати дистанцію або прийняти те, що вона відчуває, незважаючи на розбите серце, яке, на її думку, неминуче? Мені сподобався цей роман! Мені здався він трішки смішним, зворушливим, більш навіть підлітковим, але з досить дорослими питаннями. Еві змушує нас сумніватися у справжньому сенсі кохання. Чи варто жити історією кохання, навіть якщо вона так чи інакше закінчується? Краще страждати від розставання чи пропустити прекрасні стосунки? Це цікавий сучасний роман з ноткою магії. Але знайти, що хоч роман і легкий, деякі його частини розібʼють ваше серце. Я закінчила зі сльозами на очах, я зовсім не очікувала такого закінчення! Поняття «гіркосолодкого» ідеально підходить для описання цього роману.
user @volpiks.books
20.02.2024
Ви не уявляєте, як сильно мене обламала ця книга. Мені просто потрібно було посміятися та покрінжувати над підлітковим ромкомом, а не читати до 4 ранку та витрачати стратегічні запаси сліз. Щоб бути справедливою, я все-таки багато сміялася, бо головна героїня королева сарказму. Але крінжі не було! Або, я просто не хочу вам зізнаватися 😏 Назва книги, обкладинка та анотація дуже попсові й взагалі не обіцяють чогось вартісного, але письменниця змогла створити прекрасну історію з банального задуму. Книга схожа на популярні ромкоми 2000-х (говорю про фільми), і від мене це комплімент, бо я фанатка таких фільмів. Ну і ще, я вже трішки втомилася від enemies to lovers, тому мені сподобалась любовна лінія, бо вона тут про здорові стосунки.
user @oksi.yefremenko
22.01.2024
Для людини, яка виросла на фільмах «Крок вперед» та «Вуличні танці» ця книга була просто насолодою😍. Суміш пристрасті, танців, романтики, пригод та легкості - це саме те, що я люблю🫶 а от кінець це просто 💔 ⠀ Почну з того, що це підліткова книга (але ви знаєте, що я таке люблю🤗), тому герої досить юні, але не зважаючи на їхній вік мають так багато життєвого досвіду… страх відносин, мрії, розлучення батьків, загибель найкращого друга, а також трішки магії✨ ⠀ Історія, яка точно розібʼє тобі серце💔 як розбила мені…
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*