Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Цікаві досліди в лабораторії з НЛО

Цікаві досліди в лабораторії з НЛО
Хит
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Цікаві досліди в лабораторії з НЛО

Издательство:
Ранок-Креатив
495,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 12114097У
  • ISBN: 4823076137656
  • Вес: 0.25
  • Формат, мм: 235х185х75
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 8-18
  • Обложка: Коробка
Аннотация

Набір зі справжньою міні-лабораторією, в якій можна створити і дослідити інопланетну істоту! Досліди викликають у дітей особливий інтерес до науки і більш поглиблене вивчення навколишніх предметів. Буде цікаво! Набір містить 7 цікавих і пізнавальних дослідів.
У комплекті: альгінат натрію, кальцію хлорид, харчовий барвник, блістерна форма інопланетянина, паличка для морозива, пінцет пластиковий, гліттер срібло, шприц, стакан одноразовий, стакан мірний, баночка, піпетка пластикова, маска захисна, баночка з широким горлом, ложка пластикова, рукавички одноразові, окуляри захисні, інструкція.
Ø Вперше на ринку України!
Ø Хімія і анатомія в одному наборі!
Ø Створити органи - збери інопланетянина!

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Полина
15.07.2021
У нас эксперимент совсем не получился. Так же, как и у Наталии альгинат натрия был темно-коричневым. Но дело даже не в цветах, а в том что ничего не загустело нормально.
admin Админ
06.08.2021
Добрий день. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення питання.
user Наталія
02.01.2021
Дуже люблю ваше видавництво і постійно роблю замовлення, але цей набір мене, м'яко кажучи, дуже розчарував. Син чекав інопланетянина, а вийшла незрозумілої консистенції жида, яка,як ми не старалися, так і не застигла! Мене відразу насторожило, що альгінат натрію в наборі не такий, як на картинці інструкції - замість світлого бежевого порошку у пакетику був темно коричневий. Тому коли ми його розвели з водою, розчин став не напівпрозорий, а коричневий. Відповідно і кольори у нас вийшли не ті, що треба, та й сам експеримент не вийшов, все розсипалося і ніяких гелевих органів інопланетянина в нас не вийшло,лише якась слизь різного кольору. Робили все старанно і чітко за інструкцією! Слідкуйте за тим, що ви продаєте, бо репутація це така штука, яку з одного разу можна дуже сильно підмочити і вже не відновити. Ви звичайно навряд чи припустити мій відгук, але може хоч візьмете до уваги! Бог з тим набором, дитині сам процес сподобався, але вийшло, що вийшло і осадок залишився! Змін вам на краще і роботи над собою!
admin Админ
15.01.2021
Добрий день. Дякуємо, що донесли до нас інформацію по недолікам набору. Шкода, що у Вас дослід не вийшов. До цього нарікань на нього не отримували, тому можливо Ваш випадок одиничний і до набору потрапив поганий реагент. Обов'язково перевіримо і передамо інформацію стосовно Вашої ситуації менеджеру, який зв'яжеться з Вами. Приносимо вибачення за цю ситуацію, сподіваємося Ваше ставлення до нашого видавництва не змінить цей прикрий випадок.
user Оленька
30.01.2020
Аж самой было интересно создать инопланетянина.В наборе 7 эксперимента,все разные,инересные .В наборе все есть,интсрукции 2 шт(укр и русск)
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер