Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Так і ні. Почуття

Так і ні. Почуття
Так і ні. Почуття
Так і ні. Почуття
Так і ні. Почуття
Так і ні. Почуття
Акция | Электронная книга
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Так і ні. Почуття

290,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: С1487002У
  • ISBN: 9786170970909
  • Вес: 0.47
  • Формат, мм: 250х260
  • Количество страниц: 40
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-6
  • Обложка: Твердая
200,00 грн
160,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: С1487013У
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-6
Аннотация

Наше тіло, почуття, емоції, стосунки… Світ людини насправді великий! Для дітей він поки що таємничий, але такий цікавий. Змалечку малюки пізнають своє тіло, вперше закохуються, у них виникають приємні відчуття. І все це дуже природно. Серія книжок "Дітям про інтимне" дає змогу поговорити про все це із малечею на різних етапах. Адже книги створені з урахуванням віку дитини. Дорослішають діти, і книги ростуть разом із ними. І це напрочуд приємно!

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @solodova_books_
23.03.2024
Обов'язкова книга для придбання. Якщо ви хочете виростити емоційно зрілу дитину, потрібно обов'язково купувати різноманітні книги про емоції, почуття, тіло. Щоб дитина вміла захищати власні кордони та гармонійно вибудовувала взаємини з іншими людьми протягом життя. Проте дуже важливо не тільки читати такі книги, а власним прикладом показувати, прислухатись до бажань дитини, поважати її вибір, власний простір, емоції. Навчити дитину розуміти свої бажання, вчасно сказати " Ні" може навіть врятувати життя. Проте, як часто ми говоримо "так" тому що не зручно, не хочемо образити співрозмовника, але це суперечить власним принципам? Книга "Так і Ні. Почуття" піднімає важливі теми, які зроблять величезний вклад в майбутнє малечі. Вчить розрізняти, де доречно сказати "так" і "ні", наприклад, якщо це стосується здоров'я, приймання ліків, чистити зубки, харчування, якби дитині не хотілось сказати "Ні", в цьому випадку вирішують батьки. Важлива тема безпеки, коли до дитини підходить незнайомець та кличе додому показати цуценят. Широка тема для обговорення, можна розробити різні варіанти ситуацій, та головне не залякати дитину,а показати рішення, план дій, що робити дитині в різних небезпечних ситуаціях. Піднімається не менш важлива тема кордонів свого тіла та друзів ,рідних. Дитина росте й звісно її все більше цікавить власне тіло, зміни які відбуваються. Це все варіант норми. Проте є приклад,коли дитині хочеться потрогати інших, пам'ятаємо, це може бути неприємно для них. Пояснюємо дитині, що ти можеш торкатися власних сідниць та грудей , але не інших. Книга вчить розуміти своє тіло, свої потреби та з повагою відноситись до бажань інших,якщо це не зашкодить тобі самому. Рекомендований вік: 3+
user Ірина
03.10.2023
Книга сину дуже подобається, мені також. Називає її "книга про людей". Сину 3 роки. Перечитувати любить. ЧИтаємо потроху, бо інформації важливої багато, щоб не змішувалося - розділяємо, бо через 1-2 розвороти вже не може уловлювати інформацію, що говорить про те, що її багато, що супер. ПОтрібна книга дуже для дитини. Та і для батьків, скажу я вам! Однозначно її варто і батькам дітей взяти собі на озброєння і виховувати то все, що описано, в собі :)
user Ганна
08.01.2023
книга mіust have у будь-якій родині, де є діти від 3 років. дуже і дуже корисна. Просто і дуже ясно про складні речі. Моя донька (4р) ходить у садок, і декілька ситуацій саме із книги відбуваються у садку. дуже корисна. раджу від усього сердця. булу дарувати її усім.
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Усе про твоє тіло
Полин Ауд
290,00 грн
Моя родина, твоя родина
Паулина Ауд
290,00 грн
Звідки беруться діти?
Паулина Ауд
290,00 грн
1 160,00 грн
974,40 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги