Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

P. S. Я все ще кохаю тебе

P. S. Я все ще кохаю тебе
P. S. Я все ще кохаю тебе
P. S. Я все ще кохаю тебе
P. S. Я все ще кохаю тебе
P. S. Я все ще кохаю тебе
P. S. Я все ще кохаю тебе
P. S. Я все ще кохаю тебе
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу

P. S. Я все ще кохаю тебе

320,00 грн
256,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1363002У
  • ISBN: 9786170971715
  • Вес: 0.41
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 384
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Мягкая
Аннотация

Лара Джин не очікувала, що з історії з ї ї листами може вийти щось хороше. Але це сталося. Тепер вона і Пітер разом. Починаються її перші справжні стосунки, які будуть сповнені любові, романтики, обіймів і поцілунків. Але крім того на шляху їх спіткатимуть і безліч труднощів.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @n.b_books
04.03.2024
Це друга частина серії книг Дженні Хан про дівчинку підлітка Лару Джин. В Лари Джин продовжуються стосунки з Пітером. Але тепер вже не "вдавані", а справжні. Та листи з минулого не дають про себе забувати. Тут з'являються підліткові труднощі, непорозуміння, які вони місцями пробують навіть вирішити. Це однозначно улюблений ромком. Весела, легка, чудова для приємного читання ввечері перед сном книга. Вміє авторка зробити історію ніжною і милою. Навіть не дивлячись на те, що Пітер в цій частині місцями дратував. Лара Джин та саме дівчина, що і на початку історії. Як казав Джонні "ти та сама, якою і була у 8 класі". Проте почала відстоювати себе, показувати, що має характер і власну гідність. Третя частина вже чекає на поличці. Планую читати. Хоч так не хочеться прощатися із сімейкою Сонг. І екранізацію теж буду дивитися. Перший сезон вже бачила і впевнено скажу, що починати варто з книги. Тоді історія буде більш глибокою, адже серіал зовсім не передає всіх емоцій підліткового життя.
user @boiko_books
30.01.2024
Лара Джин не очікувала, що з історії з ї ї листами може вийти щось хороше. Але це сталося. Тепер вона і Пітер разом. Починаються її перші справжні стосунки, які будуть сповнені любові, романтики, обіймів і поцілунків. Але крім того на шляху їх спіткатимуть і безліч труднощів. ❤️Оцінка: 5/5 Це друга частина трилогії "Усім хлопцям". Яка мені також дуже сподобалася не менше за першу книгу. Скажу навіть більше - вона мене врятувала від "нечитуна". Я зрозуміла чому мені подобається ця серія - я у Ларі Джин бачу себе у шкільні роки. Така ж мрійниця, так само могла закохатися у хлопця і страждала від своїх почуттів 🤓 Але єдине - у 16 років в мене ще не було відносин із протилежною статтю 😂 Книга дуже тепла і щира... Ідеальна для підлітків... Ідеальна для 34- річної 😂 Обов'язково читатиму третю частину ❤️ Цікаво спостерігати за стосунками Лапи Джин і Пітера 🤓
user @mirabobryk
22.09.2023
Лара Джин навіть не очікувала, що випадково надіслані листи та фальшиві стосунки переростуть в справжнє кохання. Перша книга закінчується ще одним листом до Пітера, тож я дуже хотіла прочитати продовження. В наступних книгах Ларі Джин і Пітеру доведеться зіткнутися з суперництвом, ревнощами та старими образами, а також шось вирішувати з стосунками на відстані, адже попереду їх чекає вступ у коледж. Але не зважаючи на все це, їх стосунки залишаються романтичними та сповненими підтримки. Трохи підбішувала Лара в цих книгах, неочікувано виліз типу любовний трикутник, але в цілому ці книги також були милі, хоч перша частина для мене лишається найкращою. Ну і знов було приємно спостерігати за сімє’ю Лари Джин, за хитрими планами Кітті, спілкуванням між сестрами та сватанням батька) Мені подобається ця серія за такі милі сімейні стосунки, читати одне задоволення)
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Усім хлопцям, яких я кохала...
Дженни Хан
320,00 грн
P. S. Я все ще кохаю тебе
Дженни Хан
320,00 грн
З любов'ю Лара Джин
Дженни Хан
320,00 грн
960,00 грн
806,50 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги