Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Warcross. Нехай почнеться гра!

Warcross. Нехай почнеться гра!
Warcross. Нехай почнеться гра!
Warcross. Нехай почнеться гра!
Warcross. Нехай почнеться гра!
Warcross. Нехай почнеться гра!
Warcross. Нехай почнеться гра!
  • Возможна доставка за границу

Warcross. Нехай почнеться гра!

Серия:
Warcross
Издательство:
Издательство "Ранок"
250,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1232001У
  • ISBN: 9786170960962
  • Вес: 0.49
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 384
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 15-18
  • Обложка: Твердая
Аннотация

Видання надруковано за кошти гранту інституційної підтримки.
Для когось Warcross — це гра, а для когось – спосіб швидко заробити. Тільки не всі роблять це законно. Еміка Чен — мисливиця за головами, яка вистежує саме таких злочинців за винагороду. Тільки остання гонитва провалюється, і Еміка йде на ризик і зламує офіційний чемпіонат з Warcross.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @n.assstia.bookk
04.12.2023
Еміка Чен разом з подругою орендує найдешевше житло у місті. Однак і за нього вони довгий час заплатити не можуть. Коли їй не вдається заробити гроші чесним шляхом, вона вирішує взламати гру «Warcross», щоб викрасти з неї артефакт і потім його продати за великі гроші. Але все вийшло не так, як би мало бути. І тому на наступний ранок Еміка прокидається популярною і відомою для всього світу)) ♥️мої враження: Історія цікава. Вона про вигадану гру. Для того щоб в неї зіграти потрібно одягнути окуляри. До речі, окуляри у книзі виконують і інші функції. Їх використовують майже всюди: у медицині, навчанні, спілкуванні з друзями і т.д. Планується екранізація цієї книги і я вже хочу подивитися її💫 Всім рекомендую!!!
user @_andromeda_f
14.06.2022
Не очікувала, що книга виявиться настільки крутою??? ⠀ Гра Warcross заполонила весь світ. Одні прагнуть вирватися з реальності, інші - заробити. Еміка Чен працює мисливицею за головами і ледве зводить кінці з кінцями. Їй всього 17 років, а боргів у неї на декілька життів вперед. Врешті-решт, скрута доводить її до того, що вона зламує код офіційної гри чемпіонату Warcross, плануючи викрасти коштовний бонус, який можна буде обміняти на реальні гроші, проте її план провалюється і Еміку бачать ВСІ. ⠀ Знаю, що ви думаєте. "Я не фанат комп'ютерних ігор і воно мені не треба" та "Що за брєд вона несе?"?‍♀️ Я так само думала на початку книги, тому читаємо дальше⬇? ⠀ Після цього інциденту життя Еміки вже не буде таким, як раніше. Більше жодних боргів. Засновник гри Хідео Танака, який, до слова, неймовірно-красивий двадцяти однорічний мільярдер, запрошує Еміку в Токіо для роботи під прикриттям і тоді починається таке творитись? ⠀ Таємниці, інтриги, розслідування! Неймовірний віртуальний світ ігор, від якого неможливо відірватись. Реальні друзі та запеклі вороги. І така мила романтична лінія, що я вже вдалині марш Мендельсона чула? Але щось пішло не так і руйнується абсолютно все. А потім наступає фінал і все, що я могла сказати "ТА ВИ ЗНУЩАЄТЕСЬ"? Просто??? ⠀ З нетерпінням чекаю на продовження, яке є у планах видавництва та на екранізацію, яка, надіюсь, все таки вийде? ⠀ Оцінка 5+/5
user Єлізавета
24.11.2021
Віртуальна реальність. Шпигуни. Екшн. ⠀ Я люблю відео-ігри. Саме тому світ книги «Warcross.Нехай почнеться гра» від видавництва Ранок не здався мені чимось аж надто фантастичним та нереальним. І саме тому я з радістю пірнула у вир подій разом з головною героїнею - Емікою Чен. ⠀ Вона - хакерка, яка після смерті батька намагається звести кінці з кінцями, полюючи за дрібними злочинцями на замовлення поліції. ⠀ Але одного дня дівчина йде на відчайдушний крок і вирішує скористатись ризикованою можливістю заробітку: зламати гру Warcross та викрасти дорогоцінний артефакт з чужого аккаунту. ⠀ Warcross - це бойова гра віртуальної реальності, де гравці змагаються на аренах саме за ці артефакти. ⠀ І коли план Еміки провалюється, вона думає, що влипла в дуже великі неприємності. ⠀ Яким здивуванням для неї стає те, що творець гри - міліардер Хідео, не лише не карає дівчинку, а й наймає до себе на роботу під прикриттям! ⠀ Тепер Еміка - частина команди. Що з цього вийде та які складні завдання на неї чекають - без спойлерів не розкажеш. Чого вартий один лише невловимий Нуль! Але мовчу) ⠀ Не обійшлось і без романтичної лінії, до речі. Вона тут гарна і не нав‘язлива. ⠀ Це перша частина серії, друга частина вже вийшла в українському перекладі. ⠀ Якщо любите таку тематику, швиденько хапайте книгу і … ⠀ НЕХАЙ ПОЧНЕТЬСЯ ГРА!
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Wildcard. Час реваншу!
Мари Лу
250,00 грн
500,00 грн
435,00 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги