Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Як навчити дитину правильно розмовляти. Від народження до п’яти років

Як навчити дитину правильно розмовляти. Від народження до п’яти років

Як навчити дитину правильно розмовляти. Від народження до п’яти років

Снят с производства
  • Код производителя: Л0046У
  • ISBN: 978-966-7543-67-9
  • Вес: 0.41
  • Формат, мм: 201х257
  • Количество страниц: 128
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-6
  • Обложка: Твердая
Аннотация
У сім’ї дорослі розуміють малюка з півслова. І якщо він навіть має окремі мовленнєві недоліки, ніякого дискомфорту у спілкуванні не виникає. Проте для сторонніх часто виявляються незрозумілими спотворені дитиною слова.

Якщо ви помітили, що дорослі чи діти не розуміють вашого малюка, спробуйте об’єктивно оцінити ситуацію. Не забувайте: через це дитина може поступово усамітнитися, що ще більше затримуватиме мовленнєвий розвиток і негативно впливатиме на характер. Вона може стати дратівливою, замкненою, плаксивою. Тому надзвичайно важливо своєчасно допомогти дитині подолати мовленнєві вади.

У цій книжці батьки знайдуть не лише корисну інформацію про розвиток мовлення дитини та його порушення, а й доступні логопедичні вправи на вимовляння окремих звуків і корекцію мовленнєвих порушень. Для полегшення роботи з дітьми логопедичні вправи супроводжуються наочними поясненнями (фото-схеми) та відповідно дібраними віршиками. Книжка містить цікаві тексти для читання і різноманітні розвивальні та коригувальні вправи («пальчикова гімнастика», вправи з олівцем, «звукові піжмурки» та ін.), проілюстровані яскравими малюнками. Пропонований матеріал може бути ефективно використаний батьками для розвитку мовлення дітей та своєчасної корекції його порушень в умовах сім’ї.

Призначено для батьків, а також педагогів дошкільних навчальних закладів.
Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*