Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Як навчити вашу дитину володіти емоціями

Як навчити вашу дитину володіти емоціями

Як навчити вашу дитину володіти емоціями

Снят с производства
  • Код производителя: Н10112У
  • ISBN: 978-966-672-936-4
  • Вес: 0.13
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 144
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Мягкая
Аннотация
Ви гадаєте, що дітям подобається погано поводитися? Насправді всі молодші школярі хочуть бути слухняними й поводитися зразково. Просто в них не завжди виходить… Ця книга допоможе зрозуміти, чому так відбувається. Ви дізнаєтеся, як подолати капризність, упертість, агресію і страхи. Завдяки пропо-нованим іграм дитина навчиться розпізнавати емоції та виявляти свої почуття в прийнятних формах. Це допоможе молодшому школяреві набути впевненості та здатності справлятися з життєвими труднощами. Книга призначена турботливим батькам, учителям початкових класів, вихователям груп подовженого дня, гувернерам, репетиторам, а також студентам педогогічних вузів..
ББК 88.8


Ви гадаєте, що дітям подобається погано поводитися? Насправді всі молодші школярі хочуть бути слухняними й поводитися зразково. Просто в них не завжди виходить… Ця книга допоможе зрозуміти, чому так відбувається. Ви дізнаєтеся, як подолати капризність, упертість, агресію і страхи. Завдяки пропонованим іграм дитина навчиться розпізнавати емоції та виявляти свої почуття в прийнятних формах. Це допоможе молодшому школяреві набути впевненості та здатності справлятися з життєвими труднощами.
Книга призначена турботливим батькам, учителям початкових класів, вихователям груп подовженого дня, гувернерам, репетиторам, а також студентам педогогічних вузів.

Ви можете замовити електронну версію у захищеному форматі PDF. Для цього натисніть на "Придбати електронну версію".
Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*