Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

ЗНО: Математика Тренувальні матеріали.

ЗНО: Математика Тренувальні матеріали.
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

ЗНО: Математика Тренувальні матеріали.

Издательство:
Литера ЛТД
70,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Л1043У
  • ISBN: 9789669450432
  • Вес: 0.33
  • Формат, мм: 153х198
  • Количество страниц: 256
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Мягкая
  • Класс: 11
Аннотация


Посібник призначений для ефективної підготовки абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики як на базовому, так і на поглибленому рівнях та відповідає програмі ЗНО.

Видання охоплює всі розділи програми ЗНО з математики та являє собою збірник завдань, що складається з двох частин. У першій частині подано структуровані завдання з короткою відповіддю, у другій — завдання з короткою відповіддю та завдання з розгорнутою відповіддю. Для завдань з розгорнутою відповіддю запропоновано схеми оцінювання.

Завдання посібника подано у вигляді блоків із трьох завдань, що об’єднані одним методом розв’язування. До першого (базового) завдання блоку наведено докладне розв’язання, що супроводжується коментарями, означеннями, теоремами тощо. Друге і третє завдання блоку призначені для самостійного розв’язування. До всіх завдань наведено відповіді.

Призначено для випускників закладів загальної середньої освіти, абітурієнтів, студентів педагогічних вищих навчальних закладів, учителів математики.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Анна
11.01.2022
Захарийченко очень хороший автор, у меня уже есть его книги. Эти материалы хороши для самостоятельной подготовки абитуриентов. За предложенную цену 256 страниц текста это очень выгодная покупка. Здесь очень много решенных заданий и немного остается для самостоятельного решения. Для учителя, возможно, это не лучший вариант. К сожалению выбор по заданиям ЗНО математики в издательстве не велик. Представлена только Гальперина, которая у меня уже есть. Было бы хорошо, если бы издание сотрудничало еще с какими-то авторами.
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги