Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Звідки беруться діти?

Звідки беруться діти?
Звідки беруться діти?
Звідки беруться діти?
Звідки беруться діти?
Звідки беруться діти?
Акция | Электронная книга
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Звідки беруться діти?

290,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: С1487004У
  • ISBN: 9786170973337
  • Вес: 0.48
  • Формат, мм: 250х260
  • Количество страниц: 40
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-6
  • Обложка: Твердая
  • Иллюстрации: Цветные
200,00 грн
160,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: С1487015У
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-6
Аннотация

Заключна книга серії «Дітям про інтимне» допоможе батькам відповідати на найпопулярніше дитяче питання «Мамо, звідки я взявся?»

«Звідки беруться діти?» простими словами описує, як відбувається процес запліднення, як малюк росте у животі у мами, як він народжується. Інформацію подано дуже зрозуміло, м`яко та екологічно. Ніяких лелек та капуст.

Особливо рекомендуємо мати у кожній сім`ї, де очікують на появу молодшої дитини. Ну, і звичайно, скрізь, де прагнуть вміти розмовляти з дітьми на різні теми.

 

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Марія
24.01.2024
гарна книга для пояснення звідки у мами в животику взялась сестричка чи братик. Малюнки для 3 річки чудові, не надто реалістичні, але з усіма деталями. Ця книга більш дитяча, ніж "малечі про інтимні речі"
user Ірина
04.05.2022
Це наша третя книга з серії «Дітям про інтимне». І я від неї в захваті, як і від перших частин. Як вже зрозуміло з назви книги, в цій частині дається відповідь на дуже важливе, але разом з тим складне питання, адже на жаль, в нашому суспільстві ця тема досить табуйована. Особливо моменти як дитина появилась в маминому животику і як вона звідти «вибралась». Для когось може видатися що як для трьохрічки в книзі забагато інформації, але хочу звернути увагу що книга створена з урахуванням віку дитини. Тут правдиво, без викрутасів, розповідається про те що дорослі кохаються і яким чином сперматозоїди потрапляють до яйцеклітини. Але зверніть увагу, що наголос зроблений на слово «дорослі». І цілий розворот присвячений порівняню маленьких людей і дорослих людей. І так само правдиво розказано про народження, єдине що немає інформації про кесарський розтин. Вся ця інформація доповнена історіями з життя героїв з якими ми вже познайомилися в попередніх частинах книги. Цього разу більше увагу приділено сім’ї Ноа, бо саме в неї скоро народиться братик чи сестричка. Також в книзі порушили складні теми: усиновлення та ВМІ. Але як завжди, пояснення дуже просте і легке для сприйняття дитиною і несе лише хороші, позитивні емоції. Декілька розділів присвячені підготовці до народження і догляду за немовлям, про підготовку кімнати і речей, вибір імені. Розповідається як дитинка росте в животі, про різницю між близнюками і двійнятами, про УЗД, про те що батьки вибирають чи хочуть знати стать дитини до народження. І звичайно авторка не забула про дідусів і бабусь, пояснивши чому у них більше не може бути маленької дитинки. Ці розділи про Лів та її бабусю і дідуся в кожній книжці такі милі і зворушливі) Ну і звичайно, наостанок, нас чекають два розвороти з цікавими іграми та завданнями. І знаєте, в нашого Івася було лише одне запитання після читання: «Чому дитинку доки вона була в мами в животику називали Брюс , а як народилась - Фінн?»
user Аліна
28.01.2022
Неймовірно хороша книга, особливо для батьків які не знають як пояснити малечі про інтимні речі) з допомогою цієї книги я тепер "підкована" в різних пікантних питаннях. Хороші ілюстрації, добре подана інформація , яка якраз підходить для пояснення дитині
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Усе про твоє тіло
Полин Ауд
290,00 грн
Моя родина, твоя родина
Паулина Ауд
290,00 грн
Звідки беруться діти?
Паулина Ауд
290,00 грн
1 160,00 грн
974,40 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги