Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Родина ДЗУМІВ

Досліджуй!

Знай!

УМій!

ДЗУМ-навчання — серія навчальних книг та ігор, яка допомагає дітям вчити математику, мову та світ разом із цікавими персонажами — родиною ДЗУМів, сучасних ґаджетоманів.

Над створенням «ДЗУМ-навчання» працювали практикуючі вчителі та методисти, які точно знають: ЯК сучасні діти сприймають інформацію; ЯК зацікавити відкласти гаджети та озброїтися олівцями та книгою; ЯК прищепити любов до навчання та саморозвитку.

1.           Завдання побудовані за сюжетами.

2.           Теми відповідають програмі НУШ.

3.           Безкоштовні додатки під QR-кодом.

Головна мета серії — закласти ту саму основу, на якій у майбутньому вибудовуватиметься міцний фундамент розумних та кмітливих особистостей!

У чому ефективність ДЗУМ-навчання?

  • Головні герої супроводжуватимуть дитину від книги до книги. Це полегшує сприйняття інформації та робить навчання більш комфортним.
  • Завдання книг побудовані за сюжетами. Це не просто збірки різноманітних вправ, а справжній пригодницький квест, пройти який можна лише правильно розв’язавши задачі, які ставлять перед дитиною герої книги.
  • Теми відповідають програмам 1-2-х, 3-4-х класів Нової української школи. Тож дитина не лише тренуватиме навички, а й зможе надолужити невивчене або поліпшити свої результати у навчанні.
  • Сюжети завдань пов’язані із реальним життям. Тож дитина набуватиме тих навичок, які вона точно зможе використовувати у повсякденні. 

Хто такі ДЗУМИ?

«Дзуммммм» — так дзвонить телефон тата, «дзум-дзуз» — а це прийшло повідомлення для мами. Цей звук ми чуємо щодня, бо саме так “говорять” наші гаджети.

ДЗУМ-родина — це незвичайна сім’я. Вони живуть у сучасному гаджетосвіті поруч із такими родичами, як дідусь Комп, бабуся Флешка, дядько Коптер, тітка Камера та іншими друзями. Головні герої серії — школярі Дзумчик та Дзумочка, які крокують сторінками книги разом зі своїми читачами.

Подивитись відео
Фільтри
Предмет
Фільтри
Сортувати:
Код:ДЗМ008
Навчальне доміно. Лічба
Друкована
96,00 грн
Купити
Код:ДЗМ007
Навчальний доббль. Таблиця множення
Друкована
Очікується
Очікується