Книжки з наліпками

Діти дуже люблять клеїти наклейки. Вже кілька десятиліть вони не втрачають актуальності та цінності для дітей. Якщо покопатися в пам'яті, можна згадати улюблену гру дитинства «Фантики». Гра просто супер, вона абсолютно проста, весела і допомагає розвивати координацію, розраховувати силу удару, проявляти терпіння і правильно реагувати на поразку. Для того, щоб зіграти в цю гру, вам знадобиться ще як мінімум один партнер, і наліпки, на які будемо грати. Спочатку шукаємо рівну поверхню, типу столу. Але якщо це буде, скажімо, пеньок у парку – чудово. Саме класне, що грати в неї можна у будь-якому віці. Варіантів як грати багато, розповім про два найбільш популярні. Перший спосіб найпростіший. Кладемо наклейку або фантик «сорочкою» догори, тобто картинка повинна дивитися в стіл. Складаємо долоню «кришечкою», щоб вона набула форми «купола», або навпаки робимо долоню пласкою. І вдаряємо долонею по наклейці. Якщо від удару наклейка перевернулася у повітрі та впала картинкою вгору – гравець забирає її собі як винагороду. Другий спосіб трохи хитромудріший. Усі наліпки розкладаються по столу у довільному порядку. Кладемо одну наклейку на відкриту долоню. Заводимо долоню під стіл так, щоб пальці торкалися краю столу. І різко піднімаємо долоню нагору. Наліпка від удару вилітає на стіл. Потрібно так розрахувати траєкторію, щоб вона впала хоч на якусь наклейку зверху. Якщо вийшло – забираєте обидві собі. Виходячи з уміння вашої дитини, гру можна пропонувати з двох років. Ось таку просту розвагу можна придумати з наклейками.

Наліпки це не тільки весело, а ще і пізнавально!

Наразі наліпки вийшли на новий «рівень». З ними придумано дуже багато ігор та завдань. Усі вони подаються у легкій формі, що дозволяє малюку і повеселиться, і отримати важливу інформацію, і потренувати пальчики. А скільки тем найрізноманітніших! Ваше маля любить принцес і єдинорогів? Може ваш малюк фанат динозаврів з їх назвами, що важко вимовляються? Любитель машинок чи поїздів? Маленький дослідник та натураліст? Підростаючий орнітолог? А може просто малюк любить дивитися мультики і знає усіх персонажів поіменно? Не байдужий до монстрів та жахів? Обирайте будь-яку тему! На нашому сайті ranok.com.ua великий вибір книг із наліпками. А також широко представлені будь-які комбінації. Наприклад, у серії книг «Мозаїка з наліпок» видавництва «Ранок» малюк не лише клеїтиме, а і вивчатиме форми та цифри, складатиме багаторазові мозаїки. В «Про ввічливого вовка + 50 наліпок. Наклею я історію…» потрібно доповнити чорно-білу історію кольоровими наклейками. З таким креативним задумом дитина відчує себе творцем оповідання. Це одна з книг, а можна зібрати цілу серію «Наклею я історію…». У книзі «Принцеси. Торбинка з цікавинками» Каспарової Ю.В. ваша принцеса розважатиметься приклеюванням наклейок, шукатиме шлях через лабіринт до замку, малюватиме принцесі очі, носик, ротик, шукатиме зайву принцесу та вирішуватиме багато інших захоплюючих завдань. Ваша дитина буде зайнята декілька годин цікаво та з користю.

На нашому сайті ви знайдете різноманітність!

Одноразові чи багаторазові. Просто набір наліпок або книгу із наліпками та завданнями. Наліпки з лабіринтами. Наліпки з інформацією про тварин. Можна підібрати і приклеїти вбрання лялькам. Приклеюючи знаки можна вивчити правила дорожнього руху. Можна створювати мозаїку із геометричних наклейок. Також варіант використовувати наліпки як оцінку (заохочення) за виконане завдання. Вибір за вами!