Детектив, трилер

Детективи та трилери належать до гостросюжетного жанру художньої літератури з досить широкою аудиторією шанувальників. Любителів детективів приваблює можливість разом із головним героєм розслідувати загадкові злочини, розгадувати численні головоломки, розплутувати складні клубки подій.

Трилери – це твори, які до останньої сторінки тримають читача у сильній напрузі, викликають почуття тривожного очікування, невідомості та страху. Це досить різноплановий жанр, який може включати фантастичні, історичні, психологічні, шпигунські та любовні романи.

Завдяки різноманіттю літератури гостросюжетного жанру кожен читач може вибрати та купити захопливий детектив чи трилер, від читання якого неможливо буде відірватись.

 

Які детективи та трилери популярні в Україні?

Інтернет-магазин Ранок пропонує великий асортимент захопливих гостросюжетних детективів та трилерів:

- класичні детективи у найкращих традиціях жанру, наприклад – «Англійський детектив. Гвинтові сходи» Етель Ліни Вайт;

- шпигунські детективи та трилери: «Ніхто» Міне Г. Кірікканат, «Тридцять дев’ять сходин» Джона Бакена, трилогія Артуро Перес-Реверте «Фалько», «Квантовий шпигун» Девіда Ігнатіуса, легендарний роман іспанського письменника Хав'єра Маріаса;

- кримінальні романи про імперську спадщину Індії британського письменника Абіра Мухерджі;

- детективні романи та політичні трилери українського письменника та журналіста Юрія Вінничука;

- напружені психологічні трилери від Калеба Карра, Сабін Даррант, а також відомі романи «Чужа» від Емі Джентрі, «Марні» Уінстона Грема;

- поліцейські детективи та трилери: «Крос» Джеймса Паттерсона, серія романів Кена Бруена «Джек Тейлор. Стражі порядку»;

- кримінальні романи британської письменниці Гелен Фіцджеральд;

- всесвітній бестселер «Паризький архітектор» Чарльза Белфора;

- трилер про одержимість «Убий мене ніжно» Ніккі Френч, який послужив основою для однойменної екранізації;

- бестселер Карен Клівленд про контррозвідницю ЦРУ «Секретна інформація»;

- захопливі романи від одного з найкращих авторів детективів та трилерів, французького письменника Франка Тільє.

Також на нашому сайті представлені готові комплекти для шанувальників гостросюжетного жанру, до яких входять найкращі детективи та трилери від відомих українських та закордонних авторів.

 

Купити детективи та трилери в інтернет-магазині Ранок – швидко та вигідно

На нашому сайті ranok.com.ua любителі загадкових та напружених історій, від яких холоне кров, знайдуть багато трилерів та детективів за вигідними цінами. Зручна система фільтрів, опис кожного товару дозволяє читачеві вибрати цікаву для себе книгу як у друкованому, так і в електронному вигляді. Ми здійснюємо доставку в найкоротші терміни, пропонуємо знижки та зручну систему оплати. На нашому сайті Ви можете сплатити замовлення карткою єПідтримка. Приємних покупок!