Романтична проза

Всім тим, хто знаходиться у пошуку легкої літератури, яка розповідає про стосунки та кохання, видавництво «Ранок» рекомендує відвідати цей розділ сайту. Тема романтики і любові є вічною, кожна людина на цій планеті хоча б раз відчувала це сильне почуття. Разом із героями книг, наш читач буде хвилюватися, ризикувати, відчувати перші закоханості, буде переживати сильні емоції, буде «падати» та «підніматися», одружуватиметься, розлучатиметься і народжуватиме дітей тощо. Читачі зможуть згадати своє перше кохання, перші прогулянки під місяцем та перші поцілунки.

Які книги та автори представлені у розділі «Романтична проза» на «Ранок»?

Дженні Хан представляє «Цього літа я стала вродливою». Можливо, деякі наші читачі вже дивилися серіал з однойменною назвою. Серіал було екранізовано у 2022 році на основі трилогії романів. Книга розповідає про дівчину на ім’я Белла. Вона дуже скромна і непомітна, але цього літа все зміниться. Роман про підліткове життя, повноліття і про перше кохання. До речі, за плечима Хан вже є бестселер «Усім хлопцям, яких я кохала».

Ніна Е. Грьонтведт представляє серію книг «Щоденник Уди». Уда – головна героїня, яка ділиться подіями зі свого життя зі своїм щоденником. Там вона пише про себе, про своїх батьків, про сестру, про кращу подругу та її брата, про шкільних друзів і про свої перші закоханості. Серія складається із 4 книг, де події трапляться по черзі. У першій книзі читач знайомиться з Удою, а в четвертій вона починає вчитися старшій школі та закохується вже по-дорослому.

Цікава книга для дітей від 13 років «Елеанор та Парк». У світі видано 1000000 екземплярів. Це історія кохання між двома підлітками-аутсайдерами, яка врешті-решт стає хронікою подолання життєвих труднощів.

Видавництво «Апріорі» рекомендує книгу, яка може підняти настрій. «Вітька + Галя» – це чудова гумористична повість про життя та пригоди школярів із села Великі Чаплі. Ця повість входить до шкільної програми, також вона сподобається широкому колу читачів. Тут переплітаються кохання та дружба, закохані ходять на перші побачення, у книзі є навіть місце для дуелі.

«Прокляття переможця» від Марі Раткоські знайомить читачів із дочкою генерала армії на ім'я Кестрель. Вона відрізняється від свого батька небажанням вбивати, «йти по головам» і брати людей у полон. Вона не бачить себе генералом, але і нареченою також не бачить. Якось вона зустрічає Арріна, і цього дня для неї все змінюється. «Прокляття переможця» - це перша книга з трилогії про стосунки між господинею та рабом, та про державні інтриги.

Крістіна Лорен презентує «Випадкові наречені». Ця книга є бестселером The New York Times. У ній читач знайомиться із сестрами-близнючками, які мають зовсім різну вдачу. Олів не дуже щастить, їй не везе ні в коханні, ні в кар'єрі. Був такий випадок, коли Олів у шість років застрягла в автоматі з іграшками. Її сестра Емілія, навпаки, везуча. Чого тільки вартий той факт, що за весілля зі своїм красенем-нареченим вона заплатила завдяки виграшу в інтернет-конкурсах. Але під час весілля щось пішло не так, як завжди. Ця цікава історія сподобається читачам віком від 16 років.

Чому варто обрати «Ранок»?

Завдяки цьому розділу читач зможе «відпочити душею». Кохання – воно буває різне, і щасливе, часом трагічне, але все це кохання. А життя без нього абсолютно неможливе. У розділі «Романтична проза» видавництво «Ранок» пропонує світові бестселери, іронічну літературу та цікаві новинки. Покупець зможе зупинити свій вибір на книзі, що сподобалася, і вже дуже скоро буде насолоджуватися високоякісною літературою.