Дитяча біблія

Діти це нові люди, які приходять у наш світ наче «чистий білий лист». Кожній дитині їхні батьки, оточення у дитячому садку/школі, бабусі та дідусі зобов'язані дати правильні моральні орієнтири. Базовим класичним підходом може бути звернення до дитячої Біблії. Ця книга може стати першою для дитини, у ній міститься багато моральних принципів, на яких можна засновувати власну філософію та світогляд. Основними ідеями, що розвиваються у Біблії, є любов до свого ближнього, милосердя, чесність. Біблія навчає дітей бути більш терпимими, більш скромними, вчить любити людей та поважати своїх батьків. Ця література буде корисною для прочитання як дітям, так і дорослим. Для того, щоб мати повне уявлення про те, яким чеснотам вчить ця книга, рекомендуємо читачеві звернутися до цього підрозділу.

Яка література знаходиться у цьому підрозділі?

Найменшим дітям, починаючи від одного року, можна пропонувати Біблію у картинках від видавництва «Свічадо». На сторінках є невеликі супровідні тексти, які будуть актуальні трохи згодом. Видання зроблено у форматі вімельбуха, з великою кількістю підписаних картинок. Діти запам'ятовуватимуть візуальні образи, а трохи пізніше зможуть шукати та називати.

Пропонуємо підійти до знайомства з Біблією з оригінального боку. Для дітей це буде більше гра, аніж читання. «Біблія у головоломках. Знайомство» від «Шевченка» містить 6 моментів священної історії: 1. Бог творить світ. 2. Мойсей. 3. Самсон. 4. Пастушок Давид. 5. Ісус народився. 6. Ісус любить дітей. Діти зможуть збирати цікаві пазли до кожної теми, а дорослі у цей час читатимуть короткі біблійні історії. Додатковим бонусом цієї книги є тренування дрібної моторики рук за допомогою складання пазлів. Кількість деталей - 30 штук.

Видавництво «Свічадо» пропонує «Моя перша Біблія». Видання підійде для дітей віком від 3 років. Тут діти дізнаються про створення Землі, про ковчег Ноя, про пригоди Йони у животі кита та Мойсея у кошику, про сміливого Давида та доброго Даніїла в ямі з левами, про народження сина Божого у стайні, та історію про ослика, що в'їжджав з Ісусом до Єрусалиму. У цій Біблії представлено 15 сюжетів зі Старого та Нового Завітів. Картинки дуже милі, дитячі та яскраві.

Прекрасним придбанням для себе, а також на подарунок буде книга «Моя велика зручна Біблія» від «Шевченко». Книга має вкрай незвичайне оформлення формат портфеля. Її зручно носити із собою. Усередині знаходяться 40 улюблених біблійних історій та яскраві красиві ілюстрації. Наприкінці оповідань є посилання на вірші зі Святого Письма.

Видавництво «Шевченко» також пропонує юним читачам Біблію у форматі казок на ніч. Це добрі, повчальні історії, які покажуть дітям правильний приклад і дадуть уявлення про Божі Заповіді.

«Ранок» пропонує не лише літературу для читання, а й цікаві завдання на цю тему. «Шевченко» створили біблійні лабіринти. Діти зможуть проводити біблійних персонажів лабіринтами. Ілюстратор Джил Гайл постарався над її оформленням. Обравши фломастер на водній основі, що йде в комплекті, діти зможуть неодноразово працювати з цим виданням.

«Біблія в інфографіці для дітей» чудовий варіант для ознайомлення з важливими біблійними подіями. Усередині знаходиться інформація про героїв, історію, божі чудеса тощо. Наприкінці на читачів чекає цікава настільна гра на закріплення пройденого матеріалу.

Як здійснити замовлення на «Ранок»?

Обираючи дитячу Біблію, можна скористатися фільтрами, які допоможуть відсортувати товар за ціною, видавництвом, авторством, мовою видання, віком. Наша команда в найкоротші терміни обробить замовлення та передасть його службам доставки. На «Ранок» можна замовити книги і в електронному форматі.